Brittany Murphy DÖD =0(

Jag fick världens chock för knappt 1h sen när jag skulle logga in på blogg.se. Kan inte tro att det är sant, Brittany var en superbra skådis, rolig och en vacker tjej. Hon kommer bli sörjd och alltid i mitt minne...
Love you Brit, R.I.P.
=0(

Sno ej denna bild, den har jag gjort!

SKÅDESPELERSKAN BRITTANY MURPHY ÄR DÖD!

Den 32-åriga skådespelerskan fick hjärtstillestånd på söndagsmorgonen och kunde inte återupplivas, uppger TMZ. Räddningstjänsten i Los Angeles kallades under söndagsmorgonen, lokal tid, till en bostad i Los Angeles. Huset tillhör Murphys make Simon Monjack. Enligt TMZ var det Brittany Murphys mamma som hittade skådespelerskan medvetslös i duschen.

Hjärtstillestånd

Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd, räddningstjänsten påbörjade hjärt- och lungräddning så fort de anlänt till bostaden, men 32-åringen svarade aldrig på behandlingen. Murphy fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center där hon dödförklarades vid ankomsten, uppger TMZ. Sajten, som i juni var först med beskedet att Michael Jackson hade avlidit, rapporterar också att en utredning kring dödsfallet kommer att inledas senare i dag.

Fick sparken

Skådespelerskan fick i november sparken från inspelningarna av filmen "The Caller" i Puerto Rico, för att ha varit "besvärlig", skriver bland andra The Examiner. Murphy ersattes av ingen mindre än Twilight-stjärnan Rachelle Lefevre. Enligt flera medier var Brittany Murphy mycket besviken efter beskedet.

Maken sjuk

I flygplanet på väg hem från Puerto Rico drabbades Murphys make Simon Monjack av andningsuppehåll. Enligt larmsamtalet från sjukvårdspersonal på Los Angeles flygplats så "hade han slutat andas" men de "hade lyckats återuppliva honom".

Info om henne
:

Brittany Murphy var en amerikansk skådespelerska och sångerska.

  Hon föddes 1977 i Atlanta, Georgia.

  Murphy slog igenom i filmen "Clueless" 1995 och har bland annat medverkat i är "Stulna år", "Dont't say a Word", "8 Mile", och "Sin City". Hon medverkar även i "Sin City 2" som släpps nästa år.

  Hon fick en hit 2006 med låten "Faster Kill Pussycat" med Paul Oakenfold.

  Brittany Murphy dejtade tidigare skådespelaren Ashton Kutcher.

  2006 gifte hon hon sig med manusförfattaren Simon Monjack .

2009-12-20 @ 22:48:06 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kan ni hjälpa mig?!

Vilken bild tycker ni är snyggast fotomässigt?

Jag ska vara med i fototävling på Familjeliv igen och behöver eran hjälp. Vet inte vilken jag ska välja. Det lutar åt bild nr 2, men är inte helt säker.

2009-12-20 @ 11:58:55 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (6) Trackbacks ()


Jasså...

Är borta väldigt mycket och sitter inte så mycket alls vid dator då och sen när jag är hemma så blir det inte av alls att blogga. Så nu har jag inte skrivit på flera veckor ser jag. Lite tråkigt för egen del, men det kommer väl igång så småning om hoppas jag...

Har hänt en del sista tiden, men tar det när jag orkar skriva. Lär ju bli väldigt mycket, haha.

Ny hårfärg har det blivit iallafall då jag hade en jätteful utväxt på ett par cm, hehe. Nu är det mera brunt då jag tog en mellanbrun färg, men det röda lyser igenom ganska mycket ibland. Men lite skillnad blev det ändå, mörkare om inte annat. Jag är ganska så nöjd. =0)

Före

Efter


Vad tycker ni?


Hoppas alla har det bra i julstressen. =0)

2009-12-20 @ 10:56:37 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0