Fullt sjå!

Nu har jag diskat, vikt och lagt undan all tvätt, packat min ryggsäck, hunnit äta lunch, se klart farsen "Hotell liggaren". Nu ska jag sitta här en stund sen klä på mig då min kompis kommer och hämtar mig kl. 16.

Ha det bra alla söta... <3

2009-01-30 @ 15:29:12 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (18) Trackbacks ()


Kvinna födde ÅTTLINGAR (8 barn på en gång)

Säger bara, OH MY GOD... En kvinna i USA har fött ÅTTA barn och alla lever än så länge. Shit alltså.

Så här står det på www.nyheter.se.msn.com;

"Kvinnan som födde åttlingar i USA säger att hon "är hänförd över alla de nyanlända". Hon vädjar om respekt för familjens privatliv och har inte velat kommentera rapporter om att hon har sex barn sedan tidigare.

Den kvinna som tidigare i veckan födde åttlingar i Kalifornien hälsar via sina läkare att hon och hennes familj "är hänförda över alla de nyanlända". I övrigt vädjar hon om respekt för familjens privatliv.

Varken kvinnan eller läkare har kommenterat uppgifter i amerikanska medier om att hon tidigare har sex barn.

Vid torsdagens presskonferens på Kaiser Permanente Medical Center i Bellflower utanför Los Angeles sade läkarna att barnen är livliga och att alla visar framsteg, även om de fortfarande vårdas på intensivavdelning för nyfödda. Sju andas helt på egen hand och har börjat äta lite, även om de fortfarande får intravenös näring.

Sjukhuset har inte kommenterat frågan som intresserat medierna mest, om kvinnan har fått fertilitetsbehandling. Det finns inga kända fall där en kvinna blivit gravid med åtta foster på naturlig väg."


Som det spekuleras om ifall hon fått så många barn naturligt eller inte. Det är nog mest troligt att hon har fått fertilitetshjälp, helt klart. Jobbigt som fan ifall ryktet stämmer att hon redan innan hade 6 barn, och nu 8 till. HUR orkar/hinner man med så många. Snacka om att man måste få hjälp!

2009-01-30 @ 11:02:34 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (9) Trackbacks ()


Min helg...

Kompisen i V-ås frågade då om jag kunde vara barnvakt i helgen, så visst kan jag det. Har ju inget för mig ändå... Planen var att hon skulle hämta mig imorgon e.m., men jag smsade igårkväll och frågade om hon hade möjlighet att hämta mig redan idag på e.m. då jag tänkte passa på att umgås med mina föräldrar... Det var okej, så när jag bestämt en tid med henne så kommer hon...

Ska diska, vika tvätt och lite diverse innan jag åker idag... Annars blir det lugnt här på f.m. Ska ta och sätta igång min grahamsgrynsgröt nu, då jag är vrålhungrig.
Sen innan jag åker ska jag också ha svarat på alla kommentarer jag fått, inte glömma!
2009-01-30 @ 09:30:43 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Torsdagskvällen!

Började kolla på farsen "Hotell liggaren" tidigare ikv, den är så himla rolig... Bla. Susanne Reuter, Peter Haber, Robert Gustafsson, Mi Ridell, Johan Rheborg och Per Graffman är med... Har sett den ett par ggr, och den är alltid lika kul.

Spelar in "Criminal minds", så då har jag något bra att se imorgon... Nu blir det snart sängen, både jag och sambon är supertrötta här. Och eftersom det blev väldigt sent igår, så orkar ingen av oss vara uppe för länge idag...

Natti på er sötisar!
2009-01-29 @ 22:01:01 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (9) Trackbacks ()


Svaret på min skostorleks-fråga!

Här kommer då svaret på min senaste fråga om vilken skostorlek jag har...

Jag har då stl. 39 i skor...

Kul att några gissade rätt... =0)


En ny fråga kommer imorgon eller på lördag, så håll utkik!


Har inte hänt så mycket här sista dagarna när jag inte har bloggat. Har mest varit hemma, hunnit cykla till posten och Hemköp, handlat ett par kassar mat så vi har lite ätbart i skåpen, sett på tv; Topmodel såklart, både USA och Australien, sen sett på Made in Sweden, m.m. Suttit och lekt rätt mycket i Photoshop sista dagarna också, hehe.

Gick upp kl. 7:45 igår eftersom jag hade bokat tvättid kl. 8, så jag var lite effektiv igår, eftersom jag även cyklade och handlade, hehe.
2009-01-29 @ 18:43:58 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (14) Trackbacks ()


Ny fråga - Gissa på nu hörrni - Vill ha många svar!

2009-01-27 @ 22:33:02 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (31) Trackbacks ()


Folk får väl tycka om vad de vill, eller?!

Läste precis i Katjas (http://smultronduvan.blogg.se/) blogg och hon hade fått en mindre skoj kommentar av någon som hade problem med att Katja hade lagt ut massa saker med Hello Kitty i sin blogg, sånt som hon tyckte om och ville ha... Är inte det varje människas EGET val vad man tycker om, eller vad säger ni?

Så här skrev den människan:

"Undrar varför en vuxen människa vill ha saker med Hello Kitty på? Att klä sitt barn med detta är ok, men hur löjligt ser det inte ut när en vuxen går omkring i barnsligheterna.. Suck"


Man blir irriterad på såna som ska tycka och tänka om allt som alla andra gör och inte gör... *sucka*
2009-01-27 @ 19:38:12 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mystisk JAG!

Håller på i skrivande stund att leka med bilder i Photoshop... Lyckades få till denna. Jag tycker den blev bra, lite mystisk.

Vad tycker ni?

2009-01-27 @ 13:06:10 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (10) Trackbacks ()


Victoria Beckham - Ryska Vogue!

Victoria Beckham är alltså med i nya numret av ryska Vogue... Grymt snygga bilder måste jag säga.
2009-01-26 @ 23:07:48 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (6) Trackbacks ()


Kortfilmer från filmen Monsters Inc.

Ni som har sett filmen "Monster´s Inc." har kanske sett denna kortfilm då, "For the birds". Om ni inte har sett den så se den nu, den är rolig...

 

"Mike´s new car" är om möjligt ännu bättre... haha. Se den, jag lovar att ni kommer garva!
2009-01-26 @ 22:49:54 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Darin - Flashback!

Har skaffat Darin´s nya cd Flashback... Jag har aldrig varit ett stort fan av honom men dock alltid gillat hans musik. Och denna skiva är riktigt, riktigt bra... Någon mer som gillar hans nya skiva?!

2009-01-26 @ 22:15:07 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Cykeltur - Ö.B. - Topmodel Australien!

Nu har jag cyklat till och från Ö.B. och därimellan hunnit handla lite roliga saker i butiken... *ler* Blev lite ungerska gulaschsoppor, ärtsoppa, köttsoppa, torkade plommon, gröna oliver och diverse paprikor i skivor som låg i nåt spad typ, lite Pringles original då det är de enda jag tål i chipsväg (bara saltade alltså som är utan mjölkprodukter), lite maschmallows-stänger, näsdukar, russin, valnötter, en 1½ litersflaska med bubbelvatten i smakerna jordgubb/lime, m.m.

Nu blir det bara softa vid datorn en stund sen tänkte jag se Topmodel Australien som är mellan kl. 16 och kl. 17. Kul att se andra länder också än bara USA. Senare ska jag nog spela lite Sims, då det inte blev något alls på f.m.

Ha en bra dag alla söta!

Förresten, dessa var goda.... hihi. ;0)
2009-01-26 @ 15:40:56 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (5) Trackbacks ()


Måndag idag, jaha...

Har nyss tagit ett kort bad och duschat efter det, så nu är jag ren och fin igen... Väntar på att maten ska bli varm i mikron så jag får äta lite. Är väldigt hungrig nu. Sen senare funderar jag på att cykla till tex Ö.B. eller nåt, får se. Behöver komma ut iaf känner jag!
2009-01-26 @ 13:08:35 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (5) Trackbacks ()


Britney rocks!

Jag har verkligen fastnat för Britney´s nya cd Circus... Någon mer som bara älskar den skivan och henne?! Jag har älskat henne nästan ända sen hon slog igenom för drygt 10 år sen... Såg hennes konsert The Onyx hotel tour i Globen 2004, det var riktigt grymt måste jag säga. Nån mer som var där?!Hon är så söt på denna bild:


Här är hon så snygg:
2009-01-26 @ 10:26:00 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Girlicious, gillar ni dem?!

Är det någon mer än jag som gillar gruppen Girlicious från USA? Tycker det är tråkigt att de inte verkar släppa sinlgar och sin cd här i Sverige...

Tjejerna är snygga och några hotties minsann... Håller ni med?!2009-01-25 @ 11:28:46 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (11) Trackbacks ()


Fortf förkyld...

Fruktansvärt envis verkar denna förkylning vara... Den försvinner liksom inte, hur mycket jag är försöker mota bort den... Jag är nog världens mest envisa människa, men denna gång verkar jag ligga i lä... hmm. Hade feber i fredags och lite igår på dan, men sen mådde jag bättre igår e.m./kväll.

Har inte gjort så mycket igår, spelat massa Sims 2 iaf, haha. Sett lite tv, diskat världens största diskberg m.m. Tog typ 40 min att diska och göra rent spis och bänkar... Då är det mycket disk mina vänner... Både jag och sambon har ju varit dåliga hela veckan, så ingen har orkat diska... Då hinner det samlas mycket på 1v.

Och idag lär det väl bli lika soft, då jag ju fortfarande inte mår så bra och huvudet känn tungt och konstigt...

2009-01-25 @ 09:48:53 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (10) Trackbacks ()


SVARET på frågan om hur gammal jag är!

Här kommer då svaret på frågan som jag ställde för 2 dagar sen...

Lisa är då 29 år (snart 30, uscha...). Tack alla ni som trodde att jag var mellan 18 och 23. Kul att folk tror att jag mycket yngre än vad jag är... hihi. *ler stort*
2009-01-23 @ 18:44:06 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (11) Trackbacks ()


Big Brother-Carina Dahl!

Har alltid älskat denna låt med Carina Dahl som var med i sista Big Brother för några år sen, då när det var norskar med också...

2009-01-22 @ 18:00:48 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (27) Trackbacks ()


Dagens fråga... Massa svar vill jag ha!

Har tänkt ha dagens/veckans fråga, så jag börjar idag... Kanske inte kommer ha det exakt varje dag, men lite då och då iaf när jag kommer ihåg, haha. *ler*


¤ HUR GAMMAL TROR DU ATT JAG ÄR?


Ni kan gissa till och med fredag e.m./kväll, 23/1, då skriver jag svaret. Så gissa på nu hörrni... ;0)

Och ni som VET svaret, ni får INTE skriva det i "kommentarer"... OKEJ?! Bra... =0P
2009-01-21 @ 11:05:46 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (29) Trackbacks ()


Photoshop!

Håller på att leka i Photoshop igen... Kul att fixa och trixa med bilder. =0)

2009-01-20 @ 13:06:57 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (16) Trackbacks ()


Nocturnal Rites - svensk powermetal!

Denna hårdrocksballad "The legend lives on" är underbar med svenska powermetal-bandet Nocturnal Rites.
 

Denna är också bra, "Hold On To The Flame":


De känns lite som en blandning av Hammerfall och Helloween... Lite äldre stil, som 80-talshårdrock ungefär. Rätta mig om jag har fel!

Jag tycker, vilken jag antar är nya sångaren, att han låter lite som sångaren i The Poodles i dessa låtar. Lika rivig röst, rätt schysst I must say!

"Still alive"
 

Denna låt var riktigt bra "Fools never die":
2009-01-20 @ 11:12:17 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh My God!

Det blir ju för sjutton bara tjockare och tjockare i skallen, snoret rinner och halsen gör mer och mer ont... Ska det vara så här?! :S

Ja bättre blir jag då inte... *sucka*

Idag blir en riktig softardag känner jag... Lär väl sitta här en del, sen spela Sims 2, se nån film kanske. Måste nog se sista filmen från Lovefilm, har haft dem hemma ett tag nu, haha... *flinar*

Frukost måste jag äta snart också... Igår "råkade" jag sitta här i över 2h innan jag kom på att jag kanske måste fixa nåt att äta... Så det blev inte frukost förrän kl. 11:30 ungefär, hahaha. Får nog bli liiiite tidigare idag tror jag, hehe..

Just ja, jag glömde ju skriva vad jag tyckte om Let´s dance i fredags... Kan säga att den enda som riktigt imponerade på mig var LAILA... Guuud vad duktig, hon var ju i en klass för sig jämfört med alla andra... Stående applåder till henne minsann!

Fick denna av syrran igår, men har sett den för ett par år sen... Sååå skön:


Hittade lite roliga animerade grejjer på youtube som var rätt skoj, hehe...

2009-01-20 @ 10:17:17 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Måndagskvällen!

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket... som resten av dagen då, haha. Sambon var sugen på hämtmat, så jag gick och hämtade varsin hamburgertallrik till oss på grillen i närheten... Åt det, sen såg vi på "Extreme home  makeover", satt ett tag vid datorn sen la jag mig i badet. Kommer sitta här tills håret är torrt, sen blir det sova...
2009-01-19 @ 22:38:12 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (6) Trackbacks ()


Bilder på Rebecca Romijns tvillingtjejer!
Väldigt avis på dem måste jag säga... Jag vill också ha bebis! *ledsen i ögat*
2009-01-19 @ 18:42:08 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (18) Trackbacks ()


Före och efter...

Har satt ihop en före-bild och en efter-bild för att visa er vilken skillnad man kan göra bara genom att trolla bort finnar, röda märken, prickar, m.m... Den tillfixade är då till vänster som ni ser. 

Blev okej va?! Säg gärna vad ni tycker, om jag gjort ett okej jobb!


2009-01-19 @ 13:45:43 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (10) Trackbacks ()


Bjuder på två bilder från fotningen i dec!

Vad tycks, do you like it?!  Jag har redigerat bilderna lite i Photoshop...


2009-01-19 @ 11:44:41 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Angelica...

Angelica, du som skrev detta inlägg till mig kl. 20:22, jag kan inte svara till dig då du inte skrev din blogg (om du har):

"Dom skorna längst ner har ja, eller ja liknande.. Men de ser typ likadana ut ;) Hoppas du mår bättre nu, gött med tacos.. idag har vi käkat pizza, det var gött :D"


23-snåret: Jag svarar här ist så hoppas jag att du läser det snart...

Jag mår fortfarande rätt kasst, så det blir sova nu... Jag hoppas jag blir av med skiten snart, inget skoj att må dåligt och inte orka göra så mycket. Gott med pizza, vilken sort? Jag tycker om pizza, men tål inte ost, så då får jag isf beställa pizza utan ost eller med pyttepyttelite på bara...
2009-01-18 @ 20:54:58 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (17) Trackbacks ()


Kolla hit alla ni som ÄLSKAR snygga skor...

Har legat och vilat i drygt 1h... Skulle behöva vila mer känner jag, men ville gå upp en stund.

Jag hittade dessa skor på nätet och de är några av de absolut läckraste heels jag någonsin sett tror jag... Kolla in... Vad tycker ni, var de coola?!
 
Finns på http://www.have2have.se/product.asp?product=4925 och kostar 995:-


Dessa var också grymt coola, kostar 1995:- http://www.have2have.se/product.asp?product=4939


Dessa vill jag ha... *ge mig*
De är på rea och kostar 290:-,
http://www.have2have.se/product.asp?product=4646


Rekommenderar alla som bara älskar skor att kika in på den sidan, GRYMT mycket snygga skor... Shit!


Nu vankas det mat här snart... Goooda hemmagjorda pannbiffar och gott hemmagjort mos... Mumma!
2009-01-18 @ 14:32:15 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (15) Trackbacks ()


Sjuk... =0(

Jag är då inte bättre utan halsen gör ont, är tung i huvudet, jätteont i kroppen, snorig lite, förkylningsillamående som kommer och går...

Sitter hos mina föräldrar nu, kom hit igårkväll när kompisen kommit hem från sin kryssning och var snäll och körde mig hit. Sen när jag kom innanför dörren så höll de på med tacos... Jag frågade mamma om hon slagit i nånstans, då de typ nästan ALDRIG äter riktig mat på kvällen... Det var tydligen min lillebror som hade beställt tacos, så han kom bara några minuter efter att jag kommit, hehe... Var såna här tubs, helt okej. Men jag föredrar tortillas då de är lite nyttigare är tacoskal & tubs. Men maten smakade bra iaf och väldigt lägligt då jag var hungrig när jag kom. Hade ställt in mig på vägen till mina föräldrar att jag skulle äta mackor bara... Men det blev roligare med tacos alltså... *ler*
2009-01-18 @ 12:23:20 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (4) Trackbacks ()


Emo, tyvärr kunde jag inte svara dig...

Eftersom du inte hade skrivit någon bloggadress (du kanske inte har....?!), så får jag svara här då.

Emo skrev: "snyggaste bloggen nånsin"

Jag hoppas att du menade min blogg, då blir jag glad... ;0) *ler stort*


Jag skriver också tack för kommentarer från er som inte heller lämnat någon bloggadress...
2009-01-18 @ 12:17:29 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lillskruttan hälsar...

5tdv §v vo  v   6åål   c o             gm 

Nu har hon sovit middag och ätit mellis... Jag passade på att vila också ca 35 min då jag ju inte alls mår så speciellt bra. Så man får passa på när trollet sover... hehe.

Kompisen lär väl komma runt 18:30 skulle jag tippa... Får se om hon har handlat med sig alla tax-freegrejjer, haha...
Ska fråga om hon har lust att köra mig hem till mina föräldrar. Så kan jag hälsa på dem tills imorgon!
2009-01-17 @ 15:53:59 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (11) Trackbacks ()


Goder morgon alla glada!

Här är det full rulle... Vi vaknade strax före kl. 9. Då gick jag och tog upp lillskruttan, bytte blöja sen gjorde jag iordning hennes frukostgröt och hon verkade hungrig och åt med god aptit... Sen åt jag frukost, då satt hon med och åt den finska lördagskorven som hon bara äääälskar, haha. =0P

Får se vad vi hittar på idag... Jag hade funderingar på att gå hem till mina föräldrar, en riktig långpromenad... Det visar sig hur det slutar. Nu ska vi gå och leka lite iaf jag och lillskruttan.

Förresten... jag har börjat bli förkyld jag. Halsen svider, jag nyser och snorar en massa, jag är tung i huvudet, har ont i kroppen... Antar att sambons baciller har hittat till mig nu... =0( *suck*

yyiuirtgdtg... med hälsningar från lillskruttan... =0)
2009-01-17 @ 10:12:49 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (10) Trackbacks ()


Let´s dance, sen sova!

Kollar på "Let´s dance", sen funderar jag på att duscha när det är nyheter... Eg är jag så trött så jag orkar inte, men jag får se. Lite svårt att göra det imorgon på f.m. när lillskruttan är vaken...

Blir iaf sova så fort jag sett vem som åker ut från "Let´s Dance"... Och förresten, jag såg Mel B en sväng, woho. =0P
2009-01-16 @ 21:48:26 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (7) Trackbacks ()


Ut en sväng till ICA!

Nu har vi varit på ICA som ligger typ 100 meter från där kompisen bor... Nära och bra, hehe. Vi köpte gröt till lillskruttan så hon har till ikväll och imorgon till frukost, sen köpte jag bröd och finsk lördagskorv så jag också har något att äta imorgon till frukost. Sen lite vegetariska grönsaksbiffar, de är så goda... Try them... ;0)

Nu ska jag gå och leka med lillskruttan så hon får ha lite roligt också... På återseende!
2009-01-16 @ 17:13:56 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (8) Trackbacks ()


Barnvaktning på hög nivå!

Nu är jag alltså barnvakt... IGEN, hehe. Kompisen åkte till bussen 13:20 då den skulle avgå 13:40. Kryssningsbåten i Sthlm avgår väl där vid kl. 18. Lilltjejen vaknade nyss så jag har precis bytt blöja och nu vankas det lite mat för henne. Sen senare ska vi till affären en sväng och köpa gröt så hon har till ikv...
2009-01-16 @ 14:38:41 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Barnvaktning, Mel B, m.m.

Kompisen kommer och hämtar mig kl. 10 då jag lovade bort mig som barnvakt till hennes dotter igen denna helg, hehe. Så jag ska äta frukost strax och packa min väska... Skulle behöva duscha, men det kan jag alltid göra hos henne. Jag är ganska trött om man säger så... tog väl i runda slängar ca 2h att somna, sen vaknade jag av sambon kl 6 när han sa hej då och pussade mig...*morr* Sen sov jag tills klockan ringde vid 8. Känner mig rätt sliten nu om man säger så, haha.

Jo, hörde igår att Mel B är i Sverige... Hon ska tydligen vara med i det nya programmet med Idol-juryn, "Made in Sweden". Igår på radion hörde jag att hon skulle vara hemlig gäst i "Let´s dance". Kanske får kika på det ikv då om hon är med...

Håller ni med om att hennes mun och läppar ser konstiga ut?!

2009-01-16 @ 08:52:18 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (7) Trackbacks ()


Lite blandade bilder!

En typ jättesnygg bild på mig idag... Osminkad och dann i min Ullared-sweatshirt, haha.Sen fotade jag min statistik över antalet som har kikat in på min blogg de senaste 90 dagarna. Det märks inte att jag har börjat prata med många den sista tiden va?! Hihi... ;0)Sen fotade jag en bild på mig när jag var yngre, kanske var 20-21 år där nånting... Ett tag sen, haha. Med kort kort hår och såååå mycket smalare...

Vad säger ni, var jag olik mig här?!
2009-01-15 @ 22:42:02 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (4) Trackbacks ()


Musikal-Nina inleder schlagerfesten!

Att MELODIFESTIVALEN drar igång i Göteborg den 7 februari kan knappast ha undgått någon. Men nu är det klart var och i vilken ordning de tävlande ska uppträda. Först ut är musikalartisten Nina Söderquist.

Att Melodifestivalen drar igång i Göteborg den 7 februari kan knappast ha undgått någon. Men nu är det klart var och i vilken ordning de tävlande ska uppträda. Först ut är musikalartisten Nina Söderquist som öppnar deltävlingen i Göteborg med låten "Tick tock".

Teorierna kring vilken plats i startfältet som är mest fördelaktig är många. Det sägs ibland att det är bäst att sjunga sist. Men man får inte glömma att Charlotte Perrelli var först ut när hon vann schlager-EM i Jerusalem 1999.


Åh vad jag längtar tills den 7/2... Har växt upp med Melodifestivalen och skulle ALDRIG missa ett år eller ett program... =0P

2009-01-15 @ 18:57:11 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (13) Trackbacks ()


En riktig degardag...

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt... Tog mig "tid" att spela Sims 2, vilket jag inte gjort på flera veckor. Har på något konstigt vis nästan bara ägnat tid till min blogg och att skriva till folk... hihi.

Såg filmen jag spelade in igår, den var helt okej... Dög att se på!

Kl. 21 blir det "Criminal minds", annars händer inget speciellt ikv... Bara hitta på nåt att äta kanske.
2009-01-15 @ 18:51:33 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hmm, ni är minsann slarviga med att skriva bloggadressen eran... ;0)

Skrev ett inlägg för nästan 1v sedan om att vissa av er är dåliga på att skriva erat namn och/eller bloggadress. Blir svårt för mig att svara då och jobbigt att hålla på att leta efter en gammal kommentar från er där bloggadressen/namnet står... Tycker att ni har blivit ännu mera slarviga med att fylla i det sen jag skrev det inlägget för 1v sedan... Hmm, nån som tycker om att jävlas med mig kanske... ;0) *flinar*

Näe, men iaf... SNÄLLA, skriv erat namn ELLER bloggadress (HELST) så jag bara kan svara direkt och slippa leta efter eran adress i ett äldre inlägg. Spar mig tid då det är en hel del som skriver!

TACK!

2009-01-15 @ 11:09:10 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (8) Trackbacks ()


Victoria Beckham - Emporio Armani!

Victoria Beckham är Emporio Armani´s nya modell för underklädeskollektionen... Enligt uppgifter så har hon kontrakt fram till år 2012. Info från www.starlounge.msn.se:

"Sådär ja, då var Victoria Beckham 140 miljoner kronor rikare. Nu är de lättklädda bilderna för Emporio Armani här.

Som Starlounge tidigare rapporterat blev det klart i oktober att Posh skulle följa i maken David Beckhams fotspår och vara ansiktet utåt för underklädesjättens nya kollektion.

Bilderna är tagna av Mert & Marcus och visar den 34-åriga stjärnan som rullar omkring i ett sovrum med dunkelt ljus. Enligt rykten har Posh kontrakt med Armani till 2012, så det här sägs bara vara början.  

- Det är en ära att ha blivit utvald av Mr. Armani för att representera Emporio Armanis underklädesmärke och att få jobba med det otroligt begåvade teamet Mert & Marcus, hälsar fru Beckham enligt tidningen People."
Hittade också nyss bild på Katie Holmes, som är modell för Miu-miu:
Olik sig... och snygg!

2009-01-15 @ 10:39:18 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Tv-kväll!

När "Topmodel" var slut så kollade jag på text-tv om det kom nåt mer bra på tvn... Började kolla på Tv4 och det nya "Made in Sweden" med de från förra årets Idol-jury. Kanske är kul program....

Hämta tvätten snart också!
2009-01-14 @ 21:18:45 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (11) Trackbacks ()


Tvättning pågår...

Har 2 maskiner igång nere i tvättstugan... Ska ner om ca 10 min och slänga in allt i torktumlaren... Men skulle helst gå och vila/sova, är så trött så jag inte vet vart energin tagit vägen... Nån som sett den tro?!

Blir iaf "Topmodel" ikv kl 20... Inte missa. Ser att "Dirty Sexy Money" börjar ikv igen... Det måste jag se också. Sen undrar jag om filmen på tv3 är nå bra, "Death in paradise". Kanske får spela in den och kika på den imorgon.
2009-01-14 @ 19:02:26 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (9) Trackbacks ()


Min onsdag, so far...

Har då hunnit packa om ett paket, varit på AF, varit på apoteket och köpt ny medicin mot mjölkallergin. Där rök nästan 300:- Sen skicka iväg paketet och in på Hemköp och handla. Lite tungt att cykla hem med 3 proppfulla plastkassar... Men vad gör man inte för att få hem lite att äta...

Mumma... Verkar vara få som gillar denna dricka... Desto mer till mig, haha!


Lite mer gott... Är dum och fuskar lite idag och äter sånt med yoghurt... Aja, får hoppas att magen inte ballar ut helt.


Har upptäckt en jättegod yoghurt gjord på sojabönor. Synd att den ska vara så förbannat dyr... *muttra*


Lite blev det i kylen iaf... hehe. Provade för första gången chokladpudding gjord på soja... Guuuud så god, smakar som vanlig gjord på mjölk... Nammie!
2009-01-14 @ 17:44:48 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (9) Trackbacks ()


Onsdag och lite att göra!

Håller på att tappa upp ett bad, så det blir till att bada om en stund... Sen packa om ett paket, äta mat och sen cykla till posten med paketet och sen vidare till AF för att träffa nån (?)... Vem vet jag inte. VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE... Ledsen *ångest*

2009-01-14 @ 11:27:34 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (6) Trackbacks ()


Lite skön musik!

Två låtar som jag gillar massor med artisten Izabelle... Vet inte alls om hon är så känd, men bra röst och låtar iaf!

"Jag fantiserar om dig"


"Varje liten droppe regn"


Britney och låtar från hennes senaste album Circus...

"Amnesia", typ den bästa låten på skivan... Love it!


"Phonography"... Älskar denna låt också!


"If u seek Amy"... Underbar låt!
2009-01-13 @ 19:42:29 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (18) Trackbacks ()


Tradera!

Sitter och lägger ut några grejjer på Tradera... Behöver lägga ut mera, så jag får in lite pengar igen... Får ta lite i taget, då det tar sån tid att fota, skriva text, ändra och dona så det blir som jag vill ha det i varje auktion...

Måste fixa nån mat tror jag, börjar bli hungrig... *orka liksom*
2009-01-13 @ 14:58:32 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (24) Trackbacks ()


Soluppgång i Västerås!

Fotade den fina himlen i söndags morse kl. 8 när solen var på väg upp... Skulle haft en systemkamera, då hade bilden blivit ännu bättre.. Räcka ut tungan

Vad tycker ni, var det fint?!

2009-01-13 @ 13:11:26 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (11) Trackbacks ()


Harlow Madden 1 år!

Lilla Harlow Madden, Nicole Richie & Joel Madden´s dotter har redan hunnit fylla 1 år (11/1-09).
Tröjan och byxorna med zebraränder var väl inte så snygga, men jackan och skorna var söta...
En lite äldre bild, Harlow är lik pappa Joel:
2009-01-13 @ 10:59:10 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paris!

Paris Hilton blir bara smalare och smalare... Så tragiskt att såna som redan är smala går ner ännu mer i vikt... Hennes ben är inte så snygga och armarna är äckligt smala, fy.2009-01-13 @ 10:42:15 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Tv-kväll!

Har degat framför tvn mellan kl. 20 och 22. Först såg jag "Extreme home makeover", alltid lika kul att se hurdana hus de bygger... Jag äääälskar ju hus, så...  
Sen började jag även kolla på dokumentären på tv4 om siamestvillingtjejer. Intressant att se hur de levde och så.

Ska nog sova om en stund, har varit förbannat trött hela dagen... Helt extremt alltså!
2009-01-12 @ 22:37:10 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (5) Trackbacks ()


Home, sweet home!

När klockan var 14:13 och jag precis hade ätit klart och var på väg att göra iordning det sista innan jag och kompisen skulle dra till bussen så ringde min kompis, hon som jag hade barnvaktat åt i helgen och frågade vad jag gjorde. Sa att vi snart skulle till bussen... Då frågade hon om hon kunde köra mig till tåget... Gärna det, så jag skyndade mig ut då hon var på parkeringen redan, haha. Åkte snabbt ner till tågstation, var där 14:30. Men hann dra mitt kort och få biljett och sätta mig på tåget innan det rullade iväg... Jättesnällt att jag fick skjuts så att jag slapp dra runt på stan och vänta tills klockan skulle bli 15:35 och få komma hem 1h tidigare än jag hade räknat med...
2009-01-12 @ 18:24:25 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (11) Trackbacks ()


Måndag = hemfärd!

Har bara degat framför kompisens dator idag... Åker ner på stan med henne när hon ska till jobbet igen efter halv 3. Får ta tåget som går 15:35. Då är jag hemma hos mig strax efter 16:30, då det tar ca 25 min att gå. Hemma lär jag nog inte göra så värst mkt... Dega, då jag är förbannat trött... fy.
2009-01-12 @ 12:31:03 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (12) Trackbacks ()


Söndag, sköna söndag!

Då var söndagen slut... Har nog hunnit med en hel del idag... Började med att jag vaknade av att kompisens dotter hostade så jag gick upp och gav henne nappen, sen gick jag på toa och kollade klockan... 8:10. Kul tänkte jag och gick och la mig igen. Min kompis hade också vaknat... Det tog säkert 1h timme för mig att somna om, drygt som fan. Vaknade efter ett tag och tippade på att klockan kanske var vid 10, somnade om en sväng och drömde att jag var i lillskruttans rum och de hade en jätteliten minigris som sprang runt där och var helt galen... Helt plötsligt var extrasängen i hennes rum full med halm uppepå som minigrisen hoppade upp på och började krafsa i.... Sen vaknade jag. Skitskum dröm måste jag säga...  Hahaha!

Jag kollade på klockan och såg att den var 10:35... Ojdå, vi hade sovit ganska länge. Jag gick upp då jag hörde lillskruttan. Hon stod upp i sängen och blev glad när jag kom. Bytte blöja, klädde på och så åt vi alla 3 sen frukost vid 11-snåret, hehe. Sen gick jag och duschade, gav lillskruttan mat efter kl. 13, la henne sen åt jag och kompisen mat efter kl. 14. Sen åkte hon iväg och min kompis jag barnvaktade åt, kom hem vid kl. 15. Jag var där och umgicks med henne till efter 5 då min kompis kom tillbaka med sitt ex och hämtade mig. Så åkte vi hem till en kompis till dem. Där åt vi mat, spelade yatzy och lite kort. Var trevligt. Sen åkte vi hem till min kompis... Hon ligger och sover eftersom hon ska upp och jobba imorgon. Jag har haft fullt upp sista timmen med att svara på allas bloggkommentarer och så blogga lite om min dag.

Summa sumarum så har dagen varit bra!
2009-01-11 @ 23:08:13 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (16) Trackbacks ()


V-ås!

Var då med sambon och hans kompis till Royal Zoo och kollade på fiskar, och kollade och kollade och kollade... Kändes som vi var där i evigheter... Men iaf, när de var klara där så körde de mig till mina föräldrar. Kom dit strax efter 12. Var där, snackade med mina föräldrar, åt god mat, m.m.

Vid 16-tiden så kom min kompis och hämtade mig. Vi åkte och tankade sen hämtade vi min andra kompis som skulle hålla mig sällskap och barnvakta också. Sen åkte vi och handlade på ICA Maxi lite diverse som vi kunde äta ikv och imorgon...

Det gick kanon att barnvakta idag, kompisens dotter är så go, hehe. La henne efter kl 20, så hon sov nog innan klockan var halv 9. Så bänkade jag och kompisen oss framför tvn för att se en av filmerna jag hade med... Vi letade och letade efter dvd-dosan, men den fanns ingenstans att finna... Så jag ringde min kompis och frågade om hon visste vart den var... Johodå, det visste hon minsann... För den låg så fint i hennes väska... Dottern hade stoppat ner den där. Så min kompis hade börjat garva när hon hade sett den... haha. Aja, vi satte på filmen via dvd:n ist, men vi fick vara utan text. Det funkade väl det med, hehe. Vi såg på "The glass house", och det roliga var att först sa min kompis att jag har sett den här. Sen efter vart kände även jag igen mer och mer. Så BÅDA hade sett den, men ingen av oss kom ihåg att vi HADE sett den, haha... Öhm, får man skylla på åldern?!

Nåväl, jag ska gå och sova snart, är så trött så jag vet inte vad... Jag hoppas att lillskruttan inte vaknar allt för tidigt imorgon, men typ vid 8:30-9:00 eller senare är helt lagomt... hihi.

2009-01-10 @ 22:50:37 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (16) Trackbacks ()


Uppe i ottan... nästan!

Det var då inte lätt att somna igår... La mig ca 23:15, somnade väl efter 01 skulle jag tro. *sucka* Sen idag när klockan ringde vid 8 så var jag bokstavligen som en zombie... Känns som något kört över mitt huvud... Jag undrar jag, är det verkligen mänskligt att vara så här trött?!

Iaf, ska till Västerås idag för att vara barnvakt åt en kompis och passa hennes dotter som snart är 16 månader. Först ska jag följa med sambon och hans kompis till akvariebutiken Royal Zoo, sen skicka iväg ett paket och så hoppas jag sambons kompis är snäll och släpper av mig hos mina föräldrar. Kommer vara hos dem ett par timmar och äta mat där innan kompisen kommer och hämtar mig.

Senare mot kvällningen kommer en annan kompis för att hålla mig sällskap, och stannar tills imorgon. Tar med mig de andra 2 filmerna från Lovefilm som jag fick. Kanske se nån av dem. Det var thrillern "The glasshouse" med bla Stellan Skarsgård, Leelee Sobieski och Diane Lane.

"När Ruby och Rhetts föräldrar omkommer i en tragisk bilolycka erbjuder vänner, Erin och Terry Glass, att ta hand om 16-åriga Ruby och hennes 11-åriga lillebror. Paret vill med lyxlivet vid stranden i Malibu hjälpa barnen att komma över tragedin. Barnen flyttar in och utåt sett verkar allt gå bra. Men snart börjar Ruby känna att något är på tok. Helt på tok."

Sen dramathrillern "Like minds" med bla Toni Collette.

"En psykolog får i uppdrag av polisen att undersöka om det finns tillräckligt med bevis för att väcka ett mordåtal mot 17-årigiga Alex som anklagas för att ha dödat sin skolkamrat Nigel med ett hagelgevär. Utan några ordentliga bevis så utsätts detektiven på fallet för påtryckningar från Alex inflytelsefulla pappa att lägga ner fallet. Men desto djupare man går desto mer frågor finner man runt relationen mellan Alex och Nigel."
2009-01-10 @ 08:44:24 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (17) Trackbacks ()


Haléns igen!

Några snygga kläder jag hittade på Haléns häromdan...
Någon som gillar min klädsmak?!

Ääääälskar denna snygga rockiga klänning med tyllunderkjol från Brooker, 299:- *VILL HA, VILL HA, VILL HA*


Läcker klänning från Brooker, 249:-


Läcker kort klänning från Caprice lingerie, 399:-

Kjol från Love label, 299:-


Chiffongkjol 249:-
2009-01-09 @ 20:35:27 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (8) Trackbacks ()


A night at the museum 2!

Såg precis att det kommer en uppföljare på filmen "A night at the museum" med Ben Stiller... Den lär jag ju se, lätt. 1:a filmen är grymt rolig, så jag tvivlar inte på att 2:an är rolig den med...

Har varit ute och cyklat en sväng... Var till Ö.B. och kikade lite. Var i stort behov av schampo, sen blev det diverse annat som knäckebröd, makrillfileér i tomatsås, smaksatta bubbelvatten (blåbär/hallon... sååå goda.), pasta av olika sorter, 10-pack micropopcorn, m.m.
Skönt att komma ut en sväng, få lite frisk luft!
2009-01-09 @ 16:59:07 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (7) Trackbacks ()


Har ändrat lite med designen... Vad sägs?

Vad tycker ni, ser det bra ut?! Jag har lagt till en mönstrad bakgrund, ändrat färg på bloggen och lite annat smått.

Tell me... 
2009-01-09 @ 14:49:18 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bloggadress/namn från er som kommenterar!

Ni som skriver till mig... Skriv erat namn eller iaf eran bloggadress ifall ni vill att jag ska kunna svara på det ni skriver till mig. Är svårt annars att hålla på och leta efter den som skrivit anonymt.

Så åtminstone eran bloggadress underlättar massor för mig när jag ska svara...

Tack!
2009-01-09 @ 13:01:02 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur mycket är din blogg värd?!

Hittade en sida där man kan räkna ut sitt ungefärliga bloggvärde. Så ni ser på min meny till höger värdet på min blogg just nu. Klicka på länken och testa hur mycket eran blogg är värd.

2009-01-09 @ 12:29:50 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filmer jag bara måste se!

Blev rekommederad att se filmen "Taken" med Liam Neeson och Famke Janssen... Såg nyss en trailer för den och DEN måste jag se. Såg även trailer för filmen "Changeling" med Angelina Jolie, den MÅSTE jag också se. Gud vilka spännande filmer det verkar vara... Cool

En film jag även MÅSTE se är "I taket lyser stjärnorna". Har läst boken och den är grymt bra. Storyn är väldigt gripande. Se filmen!!

Såg trailer för komedin "Anywhere but home" med Reese Witherspoon och Vince Vaughn. Den verkar skitrolig. Sen ska jag se nya Wallander-filmen som kommer... Blir mycket film för mig att se här framöver tror jag... Räcka ut tungan
2009-01-09 @ 10:27:36 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (8) Trackbacks ()


Ny design!

Har alltså fått en ny design på min blogg, som ni ser... Vad säger ni, funkar den?!

Det är snälla Fanny som har gjort den åt mig... http://faannys.webblogg.se/
2009-01-08 @ 22:27:16 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (7) Trackbacks ()


Halveffektiv dag...

Har tvättat idag... Men var dock HELT inställd på att jag hade bokat sista passet som börjar kl. 18:30. När jag stod och lagade mat ca 14:40 råkade jag bara kasta ett öga på almanackan. Shit, hade ju tvättid redan kl. 15, haha. Så det var bara att samla ihop tvätten och gå ner. Fick äta när jag kom upp igen... Men det funkade det med, hehe.

Nu ska jag lägga mig i badet, slappa bara. Kan behövas känner jag!
2009-01-08 @ 19:06:09 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (7) Trackbacks ()


Lite onödigt vetande om mig...

Lånade denna "lista" från Katja http://smultronduvan.blogg.se/

Namn: Lisa Sofia Karlsson 
Ålder: 29
Ögonfärg: Blågröna 
Hårfärg: Nån ful råttfärgad nyans *HATA* ( så jag har färgat håret de sista 14-15 åren) 
Skostorlek: 39
Klädstorlek: 42/44 
Längd: 169 cm 
Stjärntecken: Oxen 
Gör: Spelar massa Sims 2
Bloggar om: Allt som jag finner intressant
Bor: I Eskilstuna, men kommer ursprungligen från Västerås
Äter helst:  Älskar mycket... Kåldolmar, Spagetti & köttfärssås, Torsk i äggsås, Lasagne (men kan inte äta då jag är mjölkallergiker... *snyft*), korvgryta, fläskfilé och egengjorda potatisklyftor, leverbiff, rotmos & fläsk/köttkorv och massa mera
Dricker helst: Oftast lättdrycker eller vatten. Älskar fanta, ananasdricka och passionsfrukt när det gäller drickor 
Intresserad av: Musik, sjunga (bara hemma typ, hehe), chatta & surfa på nätet, se tv, film, läsa, umgås med sambo & vänner, bowling, lösa korsord 
Civilstatus: Sambo
Boende: Med sambon i en mindre 3:a 
Familj: Sambon, sen mamma, pappa, storasyster och lillebror
Ser helst på: Gossip girl, Ugly Betty, Extreme Home Makeover, One Tree Hill, Criminal Minds, Parlamentet, Topmodel, Livet kan börja, Fringe, m.fl. 
Läser helst: Kriminalromaner (älskar norska författarna Unni Lindell & Anne Holt), kändisars/folks självbiografier (de som jag är intresserad av, som Victoria Beckham, Geri Halliwell, Magdalena Graaf, Paris Hilton, Traci Lords, Rickard Flinga, m.fl.)
Lyssnar helst på: Just nu blir det mest; Britney, Agnes, Pink, Cascada, Sonata Arctica, Katy Perry, Kometfabriken, Sunrise Avenue, Dia Psalma, m.fl.
Favoritblogg: Vet inte, då min favorit inte längre bloggar... Ledsen Men Kenza är kul att följa. http://kenzas.se/
Övrigt: Hmm, bra fråga vad jag ska skriva här...
2009-01-08 @ 12:46:29 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (58) Trackbacks ()


Min underbara Sonata Arctica-tygposter!

Har visat den i bloggen förut, för säkert ett bra tag sen nu... Så jag visar den igen. Mitt älskade Sonata Arctica och deras snygga bild som är från en av deras cd:s. Ser ni vargarna?! Räcka ut tungan


Filmade nyss när sambon spelade bilspel på PS3:an och sen filmade jag lite på de 2 akvarium vi har fiskar i, men vet inte hur man lägger in filmklipp. Man kanske måste vara medlem på tex youtube eller nåt och sen länka därifrån?!
2009-01-07 @ 19:02:44 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (30) Trackbacks ()


ANTM 11!

Spelade in gårdagens Topmodel-avsnitt, så jag såg det idag. Fick nåt ryck och fotade samlingsbilden som alltid är på slutet... Har ringat in med rött de jag gillar bäst/tycker har snyggast drag än så länge... Ser fram emot kvällens avsnitt.


Vilka gillar ni bäst, tycker ser bäst ut, har bäst drag, o.s.v.??

Berätta
... Alltid kul att höra vilka alla andra gillar.

2009-01-07 @ 18:15:57 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (14) Trackbacks ()


Let´s Dance!

Är väl inget fan direkt av Let´s Dance, men kanske kommer se något avsnitt här och där. Dessa kändisar gillar jag och hejjar på.

Magdalena Graaf, nr 1 för mig.


Kitty Jutbring gillar jag, så hon blir favorit nr 2.


Morgan Alling är alltid kul, så han får bli min favorit nr 3.
2009-01-07 @ 11:53:44 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (23) Trackbacks ()


Nya kändisbebisar till världen!

* Ben Affleck och Jennifer Garner fick sin andra dotter igår, 6/1.

* Rebecca Romijn och Jerry O'Connell fick tvillingardöttrar den 28/12-08. Barnen har fått namnen Dolly Rebecca Rose och Charlie Tamara Tulip.


Jag förstår mig inte på folk som döper sina ungar till sina egna namn. Har de taskig fantasi eller?! Näe, sånt gillar inte jag nå vidare.

Kollade på termometern och nu är jag glad igen... 9,1 minus ute. Då smälter ju inte snön bort, woho.

Måste till posten senare och skicka iväg några paket. Så jag har lite att göra idag. Har inte packat dem än och det tar ju sin lilla tid. Sen ut i kylan. Räcka ut tungan
2009-01-07 @ 10:00:19 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min fina Amaryllis!

Fick en liten Amaryllis av mamma innan jul och så. Sen glömde jag visst vattna den på 2½ v... *harkel harkel* Det hade kommit blommor som var på väg att vissna, men sen såg jag att det var en grening till och nu har de blommorna börjat slå ut. Vattnade idag, så jag hoppas de blommorna lever ett tag iaf, hehe.
Ser rätt okej ut ändå va...
2009-01-06 @ 21:49:53 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (18) Trackbacks ()


Jahopp!

Blev visst inget Sims-spelade, haha. Fastnade att kolla folks bloggar, surfa på nätet, chatta och så. Aja, får väl spela imorgon eller nåt. Ingen panik, hehe.

Måste komma ihåg att inte glömma att fundera klart hur jag kan tänka mig mina nya bloggdesign... Minnet är inte det bästa mina vänner... hihi! Räcka ut tungan

Just ja... Skulle ju säga att det är SÅÅÅ trist att det är nollgrader nu... Snön smälter ju bort då... Ledsen *ledsen i ögat* Hatar nollgrader/några plus och slask sen ingen snö alls... TRÅÅÅÅKVINTER.

MERA snö tack!!

Någon mer än jag som ÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR låten "Alone" med gruppen Heart? Den är bara så bra. 80-talet forever liksom!
2009-01-06 @ 19:06:42 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (6) Trackbacks ()


Film och sånt!

När jag skulle äta där vid halv 3-snåret så tänkte jag kolla på en av filmerna jag fick från Lovefilm igår, men då började precis på Canal + comedy filmen "Pledge this" med bla Paris Hilton. Har den, men kollade iaf, den är rätt skoj.

Hmm, vad ska jag hitta på nu då?! Spela lite Sims 2 kanske... Lyssnar på musik, som alltid. Nu är det gruppen My Chemical Romance med låten "Welcome to the black parade", den är så skön.
2009-01-06 @ 16:45:40 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (5) Trackbacks ()


Americas Next Top Model 11 börjar ikv - JIPPIE!

Ikväll börjar Americas Next Top Model säsong 11. Fi faen så kul... Bara love, love, love Topmodel...  Verkar vara en hel del snygga/vackra/söta tjejer... Får se om de är lika fina på tvn som de är på bilden här nedan... Ska bli spännande att se.
2009-01-06 @ 16:26:10 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gör jag fel?!

Jag försökte nyss att lägga in en text jag skrivit i Paint men det gick inte hur mycket jag än försökte. Kanske att jag gjorde på fel sätt?! Jag gick in där man infogar bilder, men det hände ingenting då.

Så om det är någon som vet hur jag ska göra, pliiize tell me. Då jag kom på att det ju är kul med lite annorlunda texter ibland... Räcka ut tungan Om det går att göra så alltså!
2009-01-06 @ 13:35:35 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill ha!

Har hittat lite snygga skor från Haléns jag gärna skulle köpa... Eller ja, om jag kunde gå i såna (får lätt ont i knän och rygg)... Så, en får väl drömma.  *flinar*

Märke; South, 199:-... Vill ha de med fjärilar. *ge mig*Söta skor med knutna rosetter, märke; Love label, 399:-.


Söt silverfärgad sko med band och rosett, märke; Love label, 299:-.


Snygg svart sko, märke; Love label, 499:-.


Snygga stövlar med spännen, märke: South, 399:-.


Snygga heels med stjärnor, märke; Brooker, 199:-.
2009-01-06 @ 11:47:24 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (11) Trackbacks ()


Jessica Alba och lilla Honor!

Hittade nyss några fina bilder på Jessica Alba och hennes sååå söta dotter Honor när de leker i en lekpark.
2009-01-06 @ 10:21:39 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Biofilmen...

Kom hem framåt 23-snåret, tog ca 15-20 min att gå hem från stan... Iaf, filmen var väldigt bra, värt sina 100:- Rekommenderar den filmen till alla!
Det var ca 11 minus när vi gick och väldigt råkallt. Då var det skönare när vi gick hem, bara 6,5 minus såg jag på termometern när jag kommit hem. Skönt att det inte var igår vi skulle på bio, när det var typ 18-19 minus på kvällen.
Var förresten på biofilmen med min sambos syrra, en kompis till henne och en kompis till kompisen, hehe.

Just ja, idag fick jag hem nya filmer från Lovefilm. Det var ett tag sen nu tycker jag. Fick till min förvåning 3 filmer ist för 2 som det brukar. Jag såg en av dem på e.m., nämligen "The hours" med många bra skådisar, bla Nicole Kidman, Meryl Streep, Julianne Moore, Toni Colette, Claire Danes, Ed Harris, m.fl. Den var speciell men bra.

2009-01-05 @ 23:41:09 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Australia

Ska gå på bio ikv, vilket var jättelänge sen. Ska se filmen "Australia" med bla Nicole Kidman, hoppas den är så bra som folk säger!

2009-01-05 @ 17:48:29 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Någon som kan hjälpa mig att göra om min blogg?

Har sista tiden varit sugen på att förnya min blogg... Nog för att jag verkligen gillar hur den ser ut, älskar de glada färgerna och så. Men har haft så sen i maj -08, så jag känner för att ändra den. Problemet är bara att jag inte vet hur och jag kan inte sånt alls... Ledsen

Någon som är duktig på att fixa snygga bloggar som kan tänka sig att hjälpa mig?! Skulle vara väldigt tacksam isf...
Ska fundera lite på vilka bilder jag vill ha med på bloggen och sånt, ifall det är någon som kan tänka sig att hjälpa mig!

Jag vill ha något riktigt snyggt...
2009-01-04 @ 22:30:14 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (16) Trackbacks ()


Titta... solen kom fram idag! =0D
Skulle vilja gå ut och fota, typ i skogen nu när det är så himla fint ute. Men det är liiite för kallt för min del, ca 14 minus.
2009-01-04 @ 12:51:10 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (8) Trackbacks ()


Äntligen mera snö!

Var tvungen att fota på f.m. när det kom mera snö... Nu fattas bara solen, sen är det kanonfint ute!
2009-01-03 @ 17:03:56 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sims 2

Sitter och kollar igenom alla bilder från Sims 2. Tänkte lägga ut några här, så som jag gjorde förut...

Karaoke är skoj:


Ingen som tror detta är en bugg va på dessa två bilder?!Ett rätt snyggt vardagsrum som jag har i ett hus... Vilket vet jag inte, haha:


Barnen är superglada över nya syskon, kolla in killen i luften:


Kolla in posen, haha:


Gör det inte ont att sticka armen genom väggen?!


Numera när denna Sim duschar så forsvinner kroppen. Ser helkul ut med bara ett huvud som rör sig, hahaha:


Ett snyggt hus som jag har laddat hem och några bilder hur jag byggt/dekorerat i huset:


2009-01-02 @ 10:45:46 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (5) Trackbacks ()


2009-01-02

Jag var så trött imorse att jag visst sov 1½ h till efter att klockan ringde, hehe. Så jag gick upp strax efter 10. Är så förbenat trött nu så jag nästan vet vad jag heter... bara nästan. Känner mig som en zombie, fy.
Sambon är ute och fiskar med sin far, åkte före kl. 6 imorse... Och kallt är det ute såg jag, typ -9 grader!
2009-01-02 @ 10:29:51 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helt förstörd... fattar inte!

Fy fan, känns som en traktor kört över mitt huvud... Är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Kan tillägga att jag inte ens druckit nån alkohol igår, så det är inte därför jag har världens huvudvärk...
2009-01-01 @ 09:56:02 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0