Geris sexiga kropp

Geri Halliwell visar upp sin sexiga kropp.

Den forna Spice Girls-stjärnan Geri Halliwell visade för många år sedan upp en obehagligt smal kropp. I dagarna ställde hon upp på en bikiniplåtning i en sundare men ändå tonad kropp.

Geri för ett antal år sedan när hon tränade för mycket och var i smalaste laget
 

Geri 2007 i videon "Friendship" med Spice Girls.
 

Geri på senare år...

2010-11-30 @ 13:50:23 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Älskling till Akuten igår

Som ni kanske förstår så är min älskling FORTFARANDE inte frisk utan är nu inne på sin 3:e vecka som magsjuk...

Igår på dan hade han varit in till Akuten och fått dropp för att få i sig näring. Jag ringde honom på e.m. och han lät mer ihjäl än någonsin, stackarn. =0(

Han är sjukskriven veckan ut och då hoppas jag VERKLIGEN att skiten är borta till helgen.

Dels för hans skull som mått dåligt i drygt 2v nu och för min skull som varit hemifrån i 2,5 v. Jag vill GÄRNA få åka hem snart. Så jag hoppas verkligen att han ÄR frisk till helgen, då jag har tid hos BM i mitten av nästa vecka. Vill inte missa ännu en gång!
2010-11-30 @ 09:23:47 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vecka 33

Kroppen:

Trots att magen är stor är det bra att försöka hålla i gång musklerna så gott det går. Promenader, simning och yoga för gravida brukar kännas bra. Vissa kan inte vara aktiva på grund av olika besvär – för att inte gå upp för mycket i vikt kan man kompensera bristen på motion med att inte äta mer än vanligt. Graviditeten gör att du behöver ungefär 300 kalorier extra per dag. Det motsvaras av ett mellanmål med till exempel en tallrik filmjölk med lite flingor, en smörgås och ett äpple. Ju tyngre du blir desto vanligare är det att fötter och ben svullnar. Ligg gärna med benen högt en stund och använd stödstrumpor hela dagen. Det är bra att sätta på stödstrumporna redan innan du kliver ur sängen. Ett bad kan hjälpa.

Barnet:

Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt 2 kilo. Längden på bebisen är ca 43 cm. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.
Barnet kan nu skilja på ljus och mörker och pupillerna kan vidga och dra ihop sig.
Precis som en nyfödd bebis sover barnet mestadels av tiden. Nu kan det till och med ha REM-sömn, det vill säga den delen av sömnen som man drömmer under. Barnets lungor är nästan helt färdigutvecklade och deras alveoler är täckta med surfactant som ska hjälpa barnet att andas när det är fött.

Egna anteckningar:

Nu har jag gått in i 8:e månaden. =0)
Bebisen sover för det mesta så jag känner den bara då och då. Det är kul om det trycker på sidan (antagligen en fot som trycks mot livmoderväggen) och jag trycker med handen där. Då försvinner foten... =0P

Jag är på dag 225 av 280. (80,4%).

2010-11-29 @ 11:45:12 Permalink * GRAVIDITETEN * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Blä för illamående

Blä vad jag mår illa... =0/

Har börjat bli förkyld igen känner jag och då mår jag ofta illa. Har mått illa mer eller mindre under större delen av graviditeten och även haft illamående när jag varit förkyld.

Jag vill må bra någon gång också, tack!
2010-11-29 @ 11:39:43 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppdateringar...

Fick ett mms för ca 1h sedan från ÄLSKLING med en bild på en fin adventsstjärna på fot som bebis (och även vi såklart) fick av hans mamma... =0)

Sen fick jag också veta att han hade spytt nu i e.m., suck. Vilket skit säger jag, att det ALDRIG försvinner... =0/
2010-11-28 @ 17:09:39 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bowling - Spysjuka - Adventspynt

Igårkväll var jag och bowlade med ett litet gäng barn, ungdomar och vuxna då min ena Västeråskompis äldsta brorsdotter hade 14-årskalas. Jag trodde jag inte skulle kunna bowla eftersom jag hade foglossning fredag och lördag, men det gick bra. Och jag vann ju, haha. =0P

Sen åkte vi till lokalen de hade hyrt för kalas och åt mat.

Jag blev både hämtad hos mina föräldrar och tillbakaskjutsad av kompisens killkompis. Det var snällt, så slapp min mamma ge sig ut när han ändå skulle till bowlingen och så. =0)Pratade med ÄLSKLINGEN i telefonen igår på dagen och han hade spytt 2 gånger... Imorgon har han varit sjuk i 2 veckor. Jag hoppas verkligen att han inte spyr något mer nu så jag kan åka hem snart. Jag har än så länge varit hemifrån i 15 dagar...

Hörde något på nyheterna idag om en vinterkräksjukebakterie som höll i sig ca 2 veckor. Kanske den skiten älskling fått?! :OJag fick avboka min tid i fredags hos barnmorskan då man går dit i vecka 32 och mäter magen, tar blodtrycket och lyssnar på bebisens hjärtljud. Hon jag pratade med i torsdags i telefon sa att dels så hade min BM ganska fullbokat och sen så ska jag ju dit ändå i vecka 34, onsdagen den 8/12. Så eftersom jag mår okej och inte har problem med blodtrycket så sa hon att då gör det inget att jag inte kommer dit denna gång...Jag hade sett fram emot att få ADVENTS-pynta hemma idag men eftersom jag inte kan åka hem så får jag hjälpa min mamma lite istället att pynta hos dem. =0)
2010-11-28 @ 12:54:58 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Magen i vecka 32

Några nya bilder på min tjockismage i vecka 32 (31+3). Fotade igår... Det har hänt lite från sist när jag fotade för 3 veckor sen såg jag. =0P

 

2010-11-26 @ 13:54:12 Permalink * GRAVIDITETEN * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Min nya Bloggdesign-testsida

Jag har en ny bloggsida där jag testar olika bloggdesigner. Idag har jag testat en massa olika fina bakgrunder från sidan www.scrappinblogs.blogspot.com där jag har hämtat min superfina bakgrund. =0)


Kika in om ni vill på länken NEDAN... ;0)

www.thecharmedone.blogg.se/designer

2010-11-23 @ 14:40:23 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (6) Trackbacks ()


Blä För Spysjuka

Suck säger jag... Läste ett sms imorse som sambon skrivit sent igårkväll. Han hade spytt 2 ggr igår. =0/

Men ja, imorgon efter lunch åker jag hem eftersom jag ju måste hämta ut mitt paket. Så håll alla tummar och tår att han INTE spyr något idag. ;0)
2010-11-23 @ 13:16:19 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vecka 32

Kroppen:

Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet:

Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1900-2000 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.

Egna anteckningar:

Jag är ÄNTLIGEN klar med antibiotikakuren mot urinvägsinfektionen. Och mår inte lika illa längre tack och lov. Bara när jag inte ätit på ett tag p.g.a. min magkatarr.

Jag är på dag 218 av 280. (77,9%).

2010-11-22 @ 19:24:27 Permalink * GRAVIDITETEN * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny adress - Eller?!

Gissa vad?!

Jag är FORTFARANDE kvar i Västerås... Kors i taket va, haha. ;0)

Min sambo är inne på sin 4:e magsjuka på 2,5 månad. :O 

Nu har han varit sjuk i 1v igen. Tycker synd om honom som aldrig får må bra. Och drygt för mig som måste hålla mig borta 1-1,5 vecka per gång.

Jag hoppas han inte spyr idag eller imorgon eftersom jag MÅSTE hem kom jag på. Har ett paket att hämta ut SENAST på onsdag. Ett bäddset som jag köpt till barnvagnen på Tradera så det är ju betalat för. Vill liksom inte att det åker tillbaka igen till personen då jag använda mina sista pengar typ för att köpa det...

Jag såg ju biofilmen "Unstoppable" med Denzel Washington bla. lördagen för drygt 1v sedan (13/11). Den var bra, men vet inte om det var värt att slänga ut nästan 100:- på. Men ja, nu har jag ju sett den så, hehe.

Jag har hunnit umgås med ena kompisen här i stan både förrförra helgen och förra helgen som var häromdagen, barnvaktat åt syrran i Örebro i torsdagskväll har jag också. Stannade till fredagen då jag, syrran och hennes lilla dotter gick på stan. Eftersom sambon ju fortfarande var magsjuk så blev det bara att åka tillbaka till V-ås och mina föräldrar.

Har spenderat mest tid hos mina föräldrar, sett lite filmer, sett tv, suttit lite vid datorn, umgåtts med mina föräldrar och lillebror som kommer på besök då och då...

Jag och mamma har spelat en hel del kort... I love. =0P
2010-11-22 @ 19:17:41 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vecka 31

Kroppen:

Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Livmodern når till 3-4 fingrars bredd nedanför nedersta revbenet.

Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.

Barnet:

Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.
I vecka 31 är medelkroppslängden 39 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1800 gr. Huvudets omkrets är 29,5 cm. På grund av att hjärnan växer snabbt nu ökar den mer än vanligt i omkrets.

Egna anteckningar:

Jag äter snällt antibiotikan mot UVI:n, men jag har mått oerhört illa i nästan 1v. Det är hemskt. =0(

Jag är på dag 212 av 280. (75,7%).

2010-11-16 @ 14:37:32 Permalink * GRAVIDITETEN * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Västerås i helgen

Imorgon tänkte jag åka till Västerås för att träffa familj och så.

Vet ej än när jag åker, kanske blir bio på kvällen med ena kompisen. Jag kikade lite på www.sf.se och nya filmen med Denzel Washington. "Unstoppable"  verkar bra...

På söndag är det ju Fars Dag så då kommer jag självklart vara hemma hos mina föräldrar och umgås med dem. =0)

Tänkte åka hem på måndag, om inget annat händer...
2010-11-12 @ 22:12:33 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (4) Trackbacks ()


Tack till er som kondolerat i september...

Lite sent kanske... Men eftersom jag varit dålig som sagt på att svara på folks kommentarer sista månaderna så skriver jag detta nu, hehe.

TACK alla som kondolerat där i september när min morfar och hans fru gick bort!

2010-11-12 @ 13:04:10 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Idag skulle morfar fyllt 84 år!

2010-11-11 @ 23:53:48 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Har hjälpt Tess med hennes blogg

Har hållt på en längre stund och testat olika bakgrunder till sötnöten Tess... Men hon valde en tillslut, haha. =0P

Vad tycker ni, blev det fint?

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg...

2010-11-11 @ 23:27:10 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Coola bakgrunder...

Det finns en sida med hur många fina bakgrunder som helst...

Vad tycker ni om denna jag har lagt in nu med fjärilar?

Jag tycker den är jättefin... =0)

Om ni vill kika själva, här är adressen:

http://scrappinblogs.blogspot.com/

Har även ändrat och lagt in grön bakgrund i menyn och i bakgrunderna för rubrikerna.

Nya designen:

2010-11-11 @ 18:55:34 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Så håller Posh och Becks lågan vid liv


"Victoria
och David Beckham har varit gifta i elva år och förhållandet är enligt paret själva starkare än någonsin. För Hello! Magazine avslöjar Posh och Becks hur de gör att hålla lågan vid liv.

David menar att det är viktigt att fortfarande visa uppskattning, och därför viker paret en dag i veckan till att bara vara med varandra.

— Vi har en dejt varje onsdag kväll, berättar David för Hello.

Parets dejtande är dock inte alltid så glamouröst, och enligt Posh brukar det oftast sluta i tv-soffan framför favoritprogrammen.

— Vi kollar på saker vi har missat på tv. Vi kollar på ”Keeping Up with the Kardashians”, och vi älskar Melanie B:s nya realityserie, säger Victoria.

I intervjun kommenterar även den 36-åriga trebarnsmamman hur hon handskats med ryktena om David senaste påstådda otrohet.

— Vi är offentliga så vi har mer att ta itu med än de flesta. Vi accepterade det för många år sedan. Det är bara vi och familjen. Vi är själsfränder. Ibland kastar folk saker på oss, men vi tar oss igenom det."
2010-11-10 @ 09:50:05 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Aj aj - ont!

Jag har varit på Förlossningen inatt/imorse och fått en förklaring på mina värkar...

Jag vaknade med ont igårmorse och hade det till och från under hela dagen... Sån ond mensvärk. Vilket jag inte haft förut under graviditeten Iaf inte så att det kommit och gått under ett helt dygn.

Hade fortsatt ont igårkväll så jag tog ett bad, men det hjälpte inget. Sen hann jag väl sova max 1½h innan jag vaknade vid kl. 1 och hade ont och det kom då och då och höll i sig en stund. Efter kl. 2 ringde jag sambons syster som körde mig till sjukhuset.

Där fick jag liggga i ca 30 min med CTG för att kolla bebisens hjärtljud. Det såg bra ut. Sen kollade barnmorskan och läkaren med vaginalt ultraljud och kände på livmodertappen. Det var ingen antydan till att jag börjat öppna mig och livmodertappen var som den skulle.

Blev lite förvånad när läkaren sa att bebis låg med huvudet neråt. Jag trodde den låg tvärtom, hehe.

Men iaf, det är bara en urinvägsinfektion jag har. Vilken orsakat alla onda värkar. Förvånad 

Så nu kan jag förhoppningsvis pusta ut ett tag och hoppas att bebis håller sig där inne i iaf 2 månader till. Drömmer 

Ska nu äta antibiotika i 10 dagar som jag var och hämtade ut idag. Och så hoppas jag att värken ger med sig snart. Jag kunde ta Alvedon sa hon på Apoteket och det har jag mycket av, hehe.

Blev inget jobba idag vilket ni nog förstår... Dels så hade jag bara sovit typ 1½ h samt att läkaren ville att jag skulle sjukskriva mig 1v. Bara att göra som tant doktor säger, hihi.Var ju tvungen att åka ner på stan och hämta ut antibiotikan och det är då inget skoj väder ute. Vilken snöstorm minst sagt...

Var efter Apoteket även in på Försäkringskassan och pratade lite. Så kanske jag kan få ordning på saker och få pengar för denna veckas sjukskrivning, samt fylla i papper om föräldrapenningen samt söka om havandeskapspenning.

Ringde hon på vikariepoolen men hon var på kurs, så jag hoppas hon ringer mig imorgon!
2010-11-09 @ 16:48:32 Permalink * GRAVIDITETEN * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vecka 30

Kroppen:

Det är vanligt att brösten läcker råmjölk "kolostrum" redan nu. Det brukar inte vara fråga om några stora mängder, men det kan det vara bra att införskaffa en skön amningsbehå utan byglar som du kan ha om natten.
Om förvärkarna upplevs som smärtsamma är det en signal om att allt inte står rätt till. Detta inträffar vanligtvis efter en lång arbetsdag eller då du är jäktad. Ta det lite lugnare och förkorta gärna dina arbetsdagar. Om du får kraftiga sammandragningar brukar man kontrollera livmoderhalsen för att se att den inte är försvagad och öppnar sig i förtid. Om så är fallet kan sjukskrivning vara aktuellt för att man ska kunna vila. Ibland rekommenderas en kortare tids sjukhusvistelse och/eller läkemedel som stoppar sammandragningarna.
De flesta föräldrar kommer nu att börja eller har redan påbörjat en föräldrakurs eller förlossningsförberedande kurs.

Barnet:

Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.

Barnet väger ca. 1,5 kg och är ca. 37-38 cm lång.

Egna anteckningar:

Har vaknat idag med ihållande värk i livmodern, som en stark mensvärk. Tog ett tag innan jag kunde somna om. Sen när jag vaknade igen så hade jag fortfarande lite ont och hade lite småont under dagen. Det var bättre när jag gick till affären, men på vägen hem så fick jag massa ont. =0(

Har ont fortfarande, så jag hoppas VERKLIGEN att det inte är tecken på att bebis är på G. Det är alldeles för tidigt än. =0/

Jag är på dag 204 av 280. (72,9%). Bara 76 dagar kvar nu, weee. =0D

Det är så overkligt, men inom snar framtid så har vi en liten bebis här hemma. En helt NY liten person, tillverkad av mig och sambon. Ska bli så spännande och se vilka drag den fått från mig resp. sambon. Har den mycket eller lite hår, mörkt eller ljust... =0)

2010-11-08 @ 16:10:35 Permalink * GRAVIDITETEN * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har inte orkat...

Har inte orkat uppdatera bloggen så mycket sista tiden med sånt jag velat blogga om...

Samt att alla ni som kommenterat (sista månaderna) ej fått svar då jag inte orkat ta tag i det. Sen med tiden så har det blivit en vana att inte ta tag i det... tyvärr. Så ingen ska känna sig bortglömd, jag läser ALLA kommentarer, bara att jag är dålig på att svara numera. ;0)

Jag har varit förkyld i säkert 5 veckor varav jätteförkyld nu sista veckan. Har inte mått bra alls, men nu börjar det bli bättre iaf.

Ringde även vikariepoolen igen förra veckan efter att inte ha jobbat sen i början av juni. Är i DESPERAT behov av att få in lite pengar. Det är fan inte gratis att leva. =0/

Jobbade 4h förra tisdagen samt att jag ska jobba 7:30-15:30 imorgon. Hoppas verkligen det går bra då kroppen ju inte pallar lika mycket längre. Men det ska bli skönt att få in pengar där innan jul. Kanske jag har råd att köpa julklappar till familj och vänner. Ja, det visar sig om jag har råd med det...

Nu måste jag nog ta mig i kragen och försöka lägga ut lite grejjer på Tradera igen. Kontot är snart tomt. ='0(.

MÅSTE få saker sålt!

Jag är JÄTTEGLAD att Minna fått komma tillbaka till IDOL, hon är bäst utav tjejerna. Men Linnéa och Elin är också grymma. Av killarna är det fortfarande Jay som är bäst, han sjunger ju som en GUD. Det gjorde mig inget att Geir åkte ut förra veckan, även om han är riktigt bra.

Jag har länge trott och tror fortfarande att JayLinnéa kanske står mot varandra i finalen sen. Ska bli spännande och se om jag har rätt. Jag har mina misstankar om att även Olle är väldigt populär...

Sambon sa häromveckan att jag hade tippat RÄTT förra året att Erik, Calle och Tove skulle gå längst. Det minns jag nu att jag faktiskt trodde... Hade bara glömt bort det, hehe. =0P
2010-11-08 @ 16:02:09 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lilla magen i vecka 29

 

2010-11-03 @ 12:32:16 Permalink * GRAVIDITETEN * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vecka 29

Kroppen:

Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.
Nu besöker du din barnmorska varannan eller var tredje vecka, beroende på hur du mår och vilket stöd du behöver. Varje besök tar cirka 30 minuter och varje gång mäter man ditt blodtryck och din mage samt lyssnar på fosterljuden.

Barnet:

Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.
Barnet är ca 35 cm lång och väger ca 1,2 kg.

Egna anteckningar:

Bebisen bökar och buffar som sjutton inne i magen. Det ser väldigt kul ut när man tittar på magen hur den rör sig fram och tillbaka, haha. Nu har jag gått in i 7:e månaden.

Jag är på dag 197 av 280. (70,4%).

2010-11-01 @ 09:30:51 Permalink * GRAVIDITETEN * Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0