Skruttan växer så det knakar...

Vi hade dejt med BVC idag. På 2 veckor har hon gått upp 705g (från 3865g till 4570g), växt 1,4cm och blivit 1cm större i huvudomfång. Hon växer så det knakar. SoligJag var även på infoträff på BVC där er kvinna från Apoteket kom och berättade om olika produkter.Sen var jag och sambon iväg och skrev på lite papper om att det är han som är pappan. Eftersom vi inte är gifta så behöver man skriva på papper om att han är pappan och om vi båda ska ha vårdnaden.
2011-03-23 @ 15:38:41 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nya bilder på skruttungen

2011-03-21 @ 13:18:18 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (4) Trackbacks ()


I lördags...

I lördags så kom sambons syster på besök med sina två yngsta söner samt hennes äldsta son, hans tjej och deras tvillingsöner (som snart är 3 månader). Första gången de träffade våran lilla tjej och första gången jag träffade deras tvillingpojkar.

Vi fick lite fina saker av sambons syster. Ska nog fota allt och lägga ut i bloggen sen, måste bara komma ihåg det. =0P

Sedan följde jag, sambon och våran lilla tjej med alla hem till sambons föräldrar där vi bl.a. åt pizza och tittade på gamla foton. Jag har aldrig sett bilder på sambon när han var liten, så det var extra skoj för mig. Skulle vilja ha några bilder på honom som liten, han var så fin. =0)I söndags gjorde vi inget speciellt utan var bara hemma!
2011-03-21 @ 12:40:20 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gardiner - Jotex

Fick ett par söta gardiner av mamma som hon hade köpt på Jotex.

2011-03-17 @ 19:16:42 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Besök för första gången

Kl. 11 idag kommer en tjej som jag lärt känna genom sajten Familjeliv på besök med sin lille son på 2 månader. Ska bli skoj. Hon kommer ifrån Eskilstuna och bor numera i Västerås, tvärtom mig, haha.
2011-03-17 @ 10:01:34 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Här är nya IDOL-juryn

Alexander Bard och Pelle Lidell blir de nya namnen i "Idol"-juryn. Det avslöjade TV4 onsdag förmiddag, sedan Andreas Carlsson tidigare i veckan meddelat sitt avhopp från juryn. Duon gör de tidigare medlemmarna Laila Bagge Wahlgren och Anders Bagge sällskap.

Alexander Bard känns igen från bland annat Army of Lovers och BWO, men har även en bakgrund som låtskrivare och producent.

— Det ska bli otroligt kul att sitta i juryn tillsammans med Anders, Laila och Pelle. För egen del kommer jag inte att leta efter några karaokesångare eller showartister, jag vill mycket hellre hitta en ny Robyn eller Lykke Li, säger Alexander Bard i ett pressmeddelande.

Pelle Lidell - som även blir juryns nya ordförande - har över 30 års erfarenhet från musikbranschen, arbetar som A&R och är Universal Musics representant i juryn.

2011-03-16 @ 14:09:16 Permalink * TV * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Västerås - Örebro - Västerås

Har hunnit vara både i Västerås, Örebro och Västerås igen fredag till måndag...

I fredagskväll kom min kompis Anneli och hennes ex på besök en stund, som förövrigt numera är hennes kille igen, haha. Jag och lillan åkte bil med dem till Västerås där vi sov över hos Anneli. Vi kom dit efter kl. 20, så vi köpte utemat. Jag ville ha kebab med ris, men de hade inte ris... Dåligt! Så jag fick ta strips istället.På lördagsförmiddagen hämtade min bror mig & lillan hos Anneli. Jag sprang in på Apoteket och Coop Forum en sväng innan vi åkte hem till våra föräldrar och åt mat. Sen åkte jag, mamma och lilltjejen till Örebro för att fira min systers son som fyllde 4 år den 13/3.

Där var det full rulle på en massa ungar, hehe. Sen efter kalaset så åkte vi med syrran & co hem en sväng. Vi beställde pizza. Sen åkte vi tillbaka till Västerås vid kl. 19. Vi missade 10 minuter i början på Melodifestivalen, men det gjorde inget då de bara pratade...

Jag tycker inte rätt låt vann, men jag såg hellre att Eric Saade vann än Danny. Hans låt var inte så jättebra att den hade varit värdig vinnare. Jag tror faktiskt att The Moniker hade varit ganska populär i Eurovision Song Contest... Jag vette sjutton om det kommer gå så bra för Saade, men det ska bli spännande att se i maj, hehe.På söndagen gjorde vi inte mycket... Såg en del på tv och så med mina föräldrar. Bl.a. Bingolotto på kvällen med mamma som hon alltid ser på.Igår måndag så fick jag och lilltjejen skjuts hem utav lillebror min och våran pappa, då han skulle passa på att gå till en affär som ligger nära där jag bor...Idag har jag äntligen varit till Ö.B., haha. Tog en promenad med vagnen, andra gången jag är ute med den. Lilltjejen fick ersättning innan vi gick och hon sov mesta delen av tiden, så det var skönt. Kunde handla i lugn och ro inne på Ö.B.
2011-03-15 @ 17:02:00 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Men vad i...

Jag tänkte ta en promenad till Ö.B. snart för att komma ut lite. Men vad ser jag när jag tittar ut... Jo att det börjat regna. *suck*

Hade velat gå innan jag ska äta lunch, men får väl äta om ett tag och hoppas att det avtagit tills dess så jag kan gå ut då!
2011-03-10 @ 12:03:51 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (5) Trackbacks ()


BVC - Uppdatering

Nu är lillskiten 54 cm lång, väger 3865 g och har ett huvudomfång på 36 cm. Glad

Hon har växt 6 cm, gått upp 600 g och ökat 2 cm runt huvudet på 4,5 vecka. Tungan ute
2011-03-09 @ 18:09:38 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


BVC

Kl. 13:30 har vi dejt med tant Lena på BVC för vägning & mätning. Ska bli spännande att se ökningen...

Återkommer senare med den nya infon!
2011-03-09 @ 12:34:52 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jacka - GeKås

Denna superfina jacka till barn finns på GeKås i Ullared (Finns även i gråsvart).
Nu önskar jag att jag bodde nära så jag kunde köpa den till lilltjejen att ha nästa vår/sommar.

Skulle VERKLIGEN vilja köpa den!

2011-03-07 @ 14:10:42 Permalink * SKOR, KLÄDER & ACCESSOARER * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Inget namn än

Nina-Morsa till Siri:
(Och alla andra som undrar...) 

Vi har inte riktigt bestämt namn än. Eller sambon har sagt sitt, men jag funderar fortfarande!

2011-03-07 @ 13:26:45 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


1 månad

Inatt blev lilltjejen 1 hel månad. Tänk vad tiden går fort... Det känns som förra veckan som jag var på Förlossningen och födde, haha.

Bjuder på skönaste bilden...

2011-03-05 @ 10:43:16 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (5) Trackbacks ()


Liten blir större

Igår var jag och lilltjejen till BVC. Hon väger nu 3628g, är 52,5cm lång och har 35,5cm i huvudomfång.

Hon har gått upp nästan 250g på 1 vecka, växt 1,5cm och ökat 0,5cm runt huvudet...

Hon äter som en häst, haha.
2011-03-03 @ 21:07:42 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Min tripp

I lördags kom då Annelis kompis/ex och hämtade mig & lillan. Han stannade till på Rusta här i stan innan vi åkte till Västerås. Där stannade vi till på Erikslund. Först på Ö.B. där jag köpte en present till Anneli. Sedan gick vi in på Apoteket samt ICA Maxi innan vi åkte hem till henne.

Kalaset i lördags hos Anneli var trevligt... Hennes yngre ena tvillingsyrra och deras mamma var glada att de fick hålla lilltjejen, hehe. Solig

På kvällen såg vi på sista deltävlingen av MELODIFESTIVALEN. (Jag har självklart även sett de första 3 deltävlingarna... Aldrig att jag missar, haha)

Sov kvar där till söndagen. Mamma hämtade mig kl. 13...

Spenderade sedan resten av söndagen hos dem. Såg bl.a. på farsen "Otroligt het"  tillsammans med pappa. Vi har sett den ett antal gånger, haha.  Den är lika bra varje gång. Bl.a. Carina Lidbom, Annika Andersson och Brasse Brännström är med. 

Sen såg jag på Bingolotto  på kvällen med mamma.I måndags gjorde jag inte så mycket utan var bara hemma hos mina föräldrar... Såg på tv, satt lite vid datorn, vilade, tog hand om lillskruttis, o.s.v.Igår vid 12-tiden så åkte jag hem tillsammans med min kompis Maria och hennes dotter Fanny som är 3,5 år. (Hon som jag brukade barnvakta förr en del...)

Vi köpte lunch på McDonald´s... Sånt funkar ibland, men det får inte bli för ofta för min del. Sedan umgicks vi här ända till kl. 20 när de åkte hem. Maria åkte till affären och handlade lite och fixade sedan tacos till middag. 

Trevligt med lite besök. Och det var första gången de träffade min lillskrutt.Glad
2011-03-02 @ 16:41:59 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0