Hej du glade, hink och spade...

Så sa alltid min pappa när jag var liten... haha. =0)

Kom på att min blogg nog inte är så rolig eftersom jag knappt bloggat på flera veckor.

Här är det full rulle varje dag med våran lilla terrorist som växer för var dag som går. Nästa lördag blir hon 9 månader. Bara 3 månader kvar då tills vi får ha första kalaset... =0)

Vi har hunnit med att vara på Öppna Förskolan 2 veckor i rad. Förra torsdagen var jag dit med Alice och en av mammorna i våran föräldragrupp från BVC och hennes lilla son. Och denna torsdag åkte jag dit med en annan mamma från föräldragruppen och hennes dotter. På ÖF var även hon jag var med förra veckan samt även den 4:e och sista mamman från föräldragruppen och hennes son. Sen träffade jag 2 mammor och deras söner som jag känner via sajten Familjeliv. Den ena kommer ifrån E-tuna men bor i V-ås, henne har jag träffat flera gånger, och den andra mamman träffade jag för första gången i torsdags... Lite roligt att vi bor i samma stad men att jag inte tänkt på det tidigare, haha. =0D

Vi har även varit på 8-årskalas för sambons systers minsta grabb söndagen den 23/10. Jag var med dem och ett gäng andra och bowlade. Me L-O-V-E bowling... Behöver jag tillägga att jag vann stort över de andra 2 som jag spelade mot?! *flinar* 
Sen kom sambon med Alice hem till dem och fikade. Det var en mycket trevlig dag... =0)

Hmm, vad jag har gjort mer sista tiden... Jo, jag hade haft ont i 1,5-2v och misstänkte att jag kanske hade urinvägsinfektion så jag gick till vårdcentralen förra tisdagen, men de såg inget i mitt urin. Så jag ringde till gyn och fick tid där samma dag. Var dit och kollade med vaginalt ultraljud, allt såg bra ut... Fick veta varför jag haft så ont sista veckorna och det var för att mensen var på gång igen efter min graviditet och förlossning. Så ingen fara med mig nu när jag vet orsaken, hehe. Lever på värktabletter just nu kan jag väl tillägga, haha. =0D
2011-10-29 @ 18:30:55 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har ju glömt...

Tiden rinner iväg och jag har knappt haft en tanke på bloggen de sista 2 veckorna...

Alice 2011-10-08

2011-10-19 @ 17:00:38 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


8 månader stor

Idag blir Alice 8 månader... Gud vad tiden rinner iväg, snart 1år, haha.

2011-10-05 @ 11:15:31 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


PhotoFunia på Alice

2011-10-04 @ 13:51:51 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (1) Trackbacks ()


PhotoFunia

En mindre smickrad bild på mig, haha...

2011-10-03 @ 22:01:23 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Roliga människor finns det ju...

Läste precis en tråd på Familjeliv och kan säga att man slutar aldrig förundras över hur vissa människor verkar ha total brist på vett och förstånd, haha.

Läs själva får ni se:

http://www.familjeliv.se/Forum-4-362/m61362558.html

Vad tycker NI, verkar kompisen ha alla hästar hemma?!

2011-10-02 @ 14:08:15 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pernilla Wahlgren ratar Gunilla Persson

Jag satt nyss och läste i Pernilla Wahlgrens blogg och hennes inlägg om svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson. Som ni vet har jag nyligen bloggat om just Gunilla... Jag kan inte annat än hålla med till fullo det Pernilla har skrivit.

Från Pernillas blogg 27/9:

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i
Svenska Hollywoodfruar!!!

Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran!   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

2011-10-02 @ 13:41:10 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skottdrama i Eskilstuna

Info från Eskilstunakuriren:

Det var vid 17-tiden lördagen den 1/10 som en man ringde polisen och berättade att han blev beskjuten.

Mannen, som befann sig ute på gatan uppgav för polisen att han blev beskjuten inifrån en lägenhet. Att någon skjutit intygas av flera vittnen. Eskilstuna-Kuriren var under gårdagskvällen i kontakt med två boende i området som båda hört smällar under kvällen.

De första polispatrullerna anlände till platsen runt fem minuter efter att larmet ringts in. Men eftersom de inte visste var den misstänkte skytten fanns eller om han var benägen att skjuta igen var läget komplicerat, berättar polisens vakthavande befäl.

Under flera timmar stod läget helt still på platsen, enligt Eskilstuna-Kurirens reporter som befann sig vid avspärrningarna. Vid 22.30-tiden slog polisen till mot den lägenhet som de misstänker var skyttens bas, men utan resultat.

Lördagens insats uppehöll runt tio poliser, beväpnade med automatvapen. Förutom att hålla avspärrningar på Vasavägen genomsökte de också flera parkerade bilar nära huset. Polisen slog också in ett antal rutor på fastigheten, på jakt efter den misstänkte skytten.

Den misstänkte gärningsmannen söks nu av polisen, misstänkt för mordförsök. Han är känd av polisen sedan tidigare. Polisen bedömer honom inte som farlig för allmänheten.
2011-10-02 @ 11:13:40 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0