Kommentarer
Postat av: Lina

Ja gillade också henne sedan spice girls,men ja gillade Mel C också,kul att de skall få en liten tjej se om hon blir lik mamma sin.Jo med oss e bara bra,tiden bara springer iväg känns det bra kollade i almanackan förut och räknade med helgerna och såg att det e ju bara lite mer än 40 dagar kvar tills Hampus börjar skolan igen.Man hade ju lite planer vad man vill göra i sommar men det har inte blivit ngt än men det är ju ekonomin som styr det mesta tyvärrkram

2011-07-09 @ 16:30:02
URL: http://mammatillhampus.blogspot.com/
Postat av: Matilda

Oj men här har man visst inte läst skvallertidningar på bra länge haha. Hade helt missat det där.

Superfin bild han har tagit på henne, riktigt fint! Jag har en fotoblogg också, om du vill kika http://hellothereearth.blogspot.comSvar:

Ja han har värsta luggen, i början hade han medfödd mohikan men i takt med att det har växt så har det blivit till en lång lugg istället :) Supercharmigt.

Det är så kul när dom börjar skratta, Jack skrattar massor nu :)

Gillar nog också när dom är lite större, som nästa sommar tror jag blir roligare än den här. Nu är allt en kamp mot värmen känns det som och han är ju inte riktigt intresserad av något än heller, som tex djurpark (även om han älskar katter, men du hajjar vad jag menar kanske :))

2011-07-09 @ 17:15:35
URL: http://matildasbrain.blogspot.com
Postat av: Mia

Det är deras nya hund som heter Scarlett :p

2011-07-10 @ 01:31:47

DU GLÖMMER VÄL INTE NAMN OCH BLOGGADRESS (OM DU HAR EN):

Namn:
Kom ihåg mig?

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback