Spice Girls

Som ett gammalt SPICE GIRLS-fan som jag är så har jag väldigt MÅNGA bilder på tjejerna... Bilden överst är en av mina favoritbilder och den hade jag även som plansch i mitt gamla flickrum när jag bodde hemma, hehe.Söta Baywatch-tjejer


Snygga


Ännu en favoritbild som jag hade som stor plansch


Har du gillat Spice Girls? Vem/vilka var din/dina favorit/favoriter?

2011-07-27 @ 23:32:31 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (2) Trackbacks ()


INGEN som vill bli Veckans Blogg?!

Tråkigt att ingen har anmält sig för att bli VECKANS BLOGG vecka 31.... =0/

Om det ändå är någon som vill vara med kan du anmäla dig:

 >HÄR<

2011-07-27 @ 16:56:56 Permalink * TÄVLINGAR * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Liten Alice på BB

Kikar lite på bilder på Alice. Här var hon inte många dagar gammal.
På Neonatal-avd. då hon hade för lågt blodsocker... 
Med sockerlösningsdropp i huvudet och sond i näsan. Inte lätt att vara liten, plutten då!

 

2011-07-27 @ 06:27:06 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flytande Alvedon

Jag blev tipsad om att ta FLYTANDE Alvedon och stryka med fingret där Alice tänder är på väg UPP. Jag var in på Apoteket igår efter min massage och frågade om det. Hon sa att det kunde jag göra då Alvedonen lindrar där det gör ont på henne. Så jag strök på lite igårkväll, eller ja... försökte iaf. Alice fick nog en stor del på tungan då den gärna ville fram, haha. =0D

Vi har känt skillnad bara under sista dagarna, så jag HOPPAS att tänderna snart kommer upp. Det ska bli kul att se då det brukar se så gulligt ut när bebisar får sina första tänder. =0)
2011-07-27 @ 06:18:23 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppe med... ehm, pumpen?!

Jag blev väckt först vid kvart i 4 men då somnade Alice om. Sen blev jag väckt igen vid halv 5 tror jag det var och ammade Alice ett tag... När hon somnade så var jag tvungen att gå upp och pumpa så jag inte får ont på den sida hon inte ammade på.

En VÄLDIGT fiffig uppfinning är den elektriska bröstmjölkspumpen. ÄLSKAR den! =0P

Du som ammat, har du haft en manuell eller elektrisk pump? Vad tyckte du om den? (Dem, ifall du provat båda!)Har även passat på nu att äta två smörgåsar... Min magkatarr gör så att jag mår ILLA när jag inte ätit på länge. Så det är jobbigt när jag blir väckt på natten och mår illa. =0/

Magkatarren gör också att jag blir hungrig fort och måste äta ofta för att inte må dåligt. Vilket vissa har svårt att förstå tyvärr. TRO mig, jag skulle ge mycket för att INTE ha magkatarr... Men tyvärr har jag det och kommer få leva med det resten av mitt liv. Så jag kan inget annat än göra det bästa utav det. Det är jobbigt att behöva tänka på mat var 3:e-4:e timme dagtid, men för att må bra så MÅSTE jag!
2011-07-27 @ 06:05:13 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Barbapapa

Alice har fått en liten Barbapapa-leksak av Anneli och hennes Tomas. Den är i tyg med typ små kulor inuti så att den är mjuk och formbar. Den gillar Alice att leka med på skötbordet.

2011-07-25 @ 21:59:04 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gröt för första gången

Idag fick Alice smaka gröt för första gången. Det var risgröt  som sambon hade köpt från 4 månader. Han köpte även från 5 månader...

Det var nog konstigt tyckte Alice som inte riktigt visste vad hon skulle göra med det hon fick i munnen, haha. Men det gick ner lite iaf samtidigt som lite kom ut igen. Tungan ute

Kom på att jag får köpa välling och prova, då det ju är lite mera likt bröstmjölk & ersättning i konsistensen än vad gröt är, hehe. Glad

Lite stor haklapp kanske, hehe. Haklappen och skeden kommer ifrån Alice moster som hennes 2 barn har haft när de var mindre!

 

2011-07-25 @ 21:53:58 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tänder?!

Jag tror  att Alice har tänder på G då hon har varit så himla jobbig sista veckorna och väldigt kinkig. När man känner längs med tandköttet nertill i hennes mun så känns det lite hårt. Jag hoppas verkligen att det är tänderna som håller på att komma så hon inte är så kinkig och ledsen längre...

En tjej som jag frågade sa att hennes son hade haft tänder på G i flera månader innan de kom fram. :O Så länge hoppas jag verkligen inte att det tar för Alice.

Hon är fruktansvärt svår att söva sedan några veckor tillbaka och sen när hon äntligen somnar så sover hon jättelite. Om hon inte vaknar nästan direkt när vi lägger ner henne förstås, som hon gör 7 av 10 gånger så vi får börja om med sövningen igen. Så kan det hålla på ett antal gånger per dygn. =0/ 

Och hon kan inte somna själv vilket är jättejobbigt för oss... Vet inte riktigt hur vi ska få henne att känna sig trygg med att somna själv. Det är iaf oerhört tärande då jag inte heller får sova/vila speciellt bra och börjar ha ångest och känna frustration... Känner av magkatarren igen, har tryck över bröstet och jobbigt med andningen, o.s.v. =0(

Det MÅSTE bli bättre snart med Alice då jag inte vet hur länge till jag ska orka... Vill inte direkt bli deprimerad!
2011-07-25 @ 16:10:14 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vill DU bli VECKANS BLOGG v.31?

'

Edit 27/7: Vinnaren blir länkad i menyn!

2011-07-24 @ 23:13:25 Permalink * TÄVLINGAR * Kommentarer (4) Trackbacks ()


Vinnaren av Bloggheader

Ursäkta att jag inte utsett vinnaren i tävlingen om en bloggheader...
Jag har kikat in på bloggarna hos de som anmält sig och jag har kommit fram till att jenemek får bli vinnaren då hon inte har någon header. =0)
2011-07-24 @ 22:03:03 Permalink * TÄVLINGAR * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Minst 84 döda i vansinneskjutning / Bombdåd i Oslo

Räddningsmanskap ska fortsätta sökandet efter saknade efter massakern – både i vattnet och på land

Utklädd till polis kallade Anders Behring Breivik till sig flera ungdomar på Utøya utanför Oslo och började skjuta vilt.

– Han ropade, jublade, och kom med flera segerrop, säger 21-åriga Nicoline Bjerge Schie som från gömstället såg och hörde människor skjutas ner.

På lördagen meddelade polisens stabschef att antalet döda ökat till minst 84 unga.

En kraftig explosion i Oslos regeringskvarter har dödat minst en person och skadat flera uppger norska radion NRK. Mycket talar för att den norska huvudstaden utsatts för ett terrorattentat. Nu letar polisen efter fler bomber.Ni kan inte gå igenom här eftersom det fortfarande är två bomber som vi inte vet var de är, upplyser polis på plats tidningen Aftonpostens reporter.

-
Det brinner i byggnaden bakom statsministerns kontor. De flesta fönstren är krossade och gatan är full av byggnadsdelar, säger TV2:s reporter Eivind Fondenes som är på plats vid regeringsbyggnaden.


Ambulanspersonal behandlar flera personer på plats. Inledningsvis var det omöjligt för ambulanserna att komma fram till regeringskvarteren där rök vällde ut ur de urblåsta fönstren.

I tv-kanalen NRK:s direktsändning talade terrorexperten Tore Björgo om att allt tyder på att Oslo drabbats av ett terrordåd mot norska myndigheter.

-
Och det är riktat mot maktens viktigaste symbol.


TV-bilderna visade ett stort vitt rökmoln som hänger över stadens centrum.

Total förödelse råder på explosionsplatsen, visade NRK:s kameraman som lyckats ta sig innanför avspärrningarna.. En utbränd bil syntes ligga på sidan bland all bråte och krossat glas.


Minst sju människor dör efter att en bomb exploderar mitt i Oslo klockan 15.26 på fredagen.

Bara två timmar senare kommer en man förklädd till polis ut till sommarlägret på Utøya.

Med ett automatvapen genomför han den värsta massakern i Norge i modern tid.

Minst 80 unga förlorade livet.

Klockan 15.26 kom larmet. En explosion hade inträffat vid regeringsbyggnaden i Oslo. Flera byggnader började brinna. Minst sju människor dödades och flera skadades vid explosionen.

Under eftermiddagen cirkulerade uppgifter om att flera bomber ska ha detonerat. Men det var bara en. Med massiv sprängkraft. 

Motivet till bombningen är på lördagsmorgonen ännu okänt. Ingen har heller tagit på sig attentatet.

Samtidigt som bomben detonerade i Oslo befann sig hundratals ungdomar från hela Europa på läger på ön Utøya. På kursgården hölls ett kort informationsmöte om bombningen. Utanför väntade en man klädd i blå tröja med polisemblem. Han sa att han skulle utföra ett rutinuppdrag efter terrorattentatet i Oslo.

Mannen lockade ungdomarna till sig. Klockan 17.29 larmades polis och räddningstjänst. Mannen hade börjat skjuta vilt omkring sig med ett automatvapen.

Vid 18-tiden spreds uppmaningar på nätforum och sms att inte försöka ringa till ungdomarna på gården. Signalerna kunde avslöja deras gömställen.

32-årige Anders Behring Breivik greps klockan 19.02 för massakern.

På lördagsmorgonen befarar man att minst 80 unga dödades i skjutningen på ön.

Klockan 09.14 på lördagen rapporterar norsk polis att Anders Behring Breivik är anhållen misstänkt både för sprängningen vid regeringsbyggnaden och för dödsskjutningarna på Utøya.

2011-07-23 @ 10:54:54 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Möt "pappas lilla flicka" Harper Seven BeckhamHär är David och Victoria Beckhams dotter Harper Seven, blott en vecka gammal.

— Pappas lilla flicka, skriver mamma Posh i ett twittermeddelande som ackompanjerar bilden.

— Jag tog det här fotot när mina två tjejer låg och sov, kontrar David på Facebook med sitt eget foto (se bildgalleriet ovan).

Det verkar onekligen som att vi snart kan glömma tiden då kändisarna sålde de första exklusiva bilderna på deras nyfödda ögonstenar till tidningarna.

Den nya grejen är sociala medier och det senaste exemplet på stjärnor som väljer Twitter och Facebook som plattform och offentligt fotoalbum är paret Beckham.

Fotona här ovanför publicerades i helgen och intresset för den nya kändisknodden är förstås stort, inte minst bland Victoria Beckhams 1,5 miljoner followers.

På Twitter kan de även läsa mer om Poshs nya liv som fyrbarnsmamma.

— Baby Harper är den vackraste lilla flickan jag någonsin sett. Jag har blivit helt kär igen, hälsade hon fyra dagar efter födseln.

Hon har även berättat att sönerna Brooklyn, 12, Romeo, 8, och Cruz, 6, spenderar så mycket tid de kan med sin lillasyster:

— Vi känner oss så välsignade. Pojkarna älskar sin lillasyster så mycket.

2011-07-23 @ 10:32:40 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Egobilder

Sitter och kollar igenom bilder på mig själv från fotningarna jag haft med Annelis syrror Karin & Mia... =0) 

Vad tycker ni om dessa?!

2008-12-14
 

2008-01-12 (Hade väldigt långt hår för att vara mig...)
  

Jag älskar dem... =0P
Någon som håller med mig om att jag ser lite finsk ut på denna bild?

2011-07-20 @ 13:08:47 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sötaste Alice

Supersöt Alice 2011-07-18

 

2011-07-19 @ 19:09:53 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart snart

Det är 2 personer som har anmält sig i tävlingen Vinn-En-Ny-Bloggheader, men den ena har inte lämnat sin bloggadress så jag försöker få tag på henne för att kunna kika in på hennes blogg. Jag återkommer med vinnaren så snart jag bara kan. ;0P

Kika gärna på designer jag har gjort så länge...

>HÄR<  och  >HÄR<

2011-07-19 @ 18:55:34 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mera Potatis / Bloggheader-vinnare kommer

Igår fick Alice smaka lite mera potatis. Då blev det mera grimaser, spotta ut, o.s.v. Men ändå åt hon lite, haha. Roligt såg det ut iaf. =0)

Vill hålla själv... hihi.Glömde utse vinnaren igår i tävlingen om en bloggheader... Ooops. =0P 

Ska välja en och återkomma med vinnaren. Ha tålamod!

2011-07-19 @ 10:44:09 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans Blogg - Vinnaren

Det var fina bloggar, men jag valde tillslut denna som Veckans Blogg.

Jia:Jag ska se om jag lyckas lägga in den som länk i min meny... Har ju fixat och donat mycket i både stilmallen och kodmallarna tidigare, så det ska väl inte vara helt omöjligt, hehe. Ska kika lite i kodmallarna. =0P

2011-07-18 @ 11:47:40 Permalink * TÄVLINGAR * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Busbubblan

Alice fick smaka POTATIS  igår för första gången... Hon gjorde lite smågrimaser men hon åt iaf, hehe.Numera ligger Alice ofta på fel ledd i sin säng på morgonen. Denna morgon var inget undantag, men nu låg hon nästan nere i fotändan, haha. Hon låg och pratade med mobil-blomman, hehe. =0)

2011-07-18 @ 10:52:45 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckans Blogg - Vinnare utses imorgon

Kom på att jag ska utse Veckans Blogg -vinnare, men får göra det imorgon då jag måste ta hand om lillskruttis. =0)

På återseende imorgon!

2011-07-17 @ 21:34:20 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Därför fick Beckams dotter namnet Seven

Nummer sju har varit ett lyckonummer för David Beckham. Det är numret han hade på sin tröja när han spelade fotboll för Manchester United. Och många antog också att det var anledningen till att hans och Victorias dotter fick namnet Harper Seven.
- Det är ett nummer som har betytt mycket genom hela min karriär, ett turnummer, men det är inte den huvudsakliga anledningen, säger David Beckham enligt Dailymail.
I stället ska de ha fått idén till namnet från att siffran sju symboliserar spirituell perfektion, världens sju underverk och de sju färgerna i regnbågen.
- Vi älskar namnet. Vi älskar Harper Seven, säger David.

Andra delen av namnet, Harper, kommer från Victorias favoritförfattare.
- Det är ett gammalt engelskt namn som vi älskar och en av Victorias favoritböcker är "Dödsynden" som är skriven av Harper Lee, säger David.
Det har länge gått ett rykte om att Victoria Beckham aldrig läst en bok vilket paret nu lyckats motbevisa.
Sedan tidigare har paret sönerna sons Brooklyn, 12, Romeo, 8, och Cruz, 6.

2011-07-17 @ 13:15:35 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vacker Vic

Jag har nog hundratals bilder på Victoria Beckham... STORT fan som jag är. ;0) 

Här är en vacker bild på henne som jag gjort svartvit.

2011-07-17 @ 13:10:07 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Victoria: Vackraste flickebarnet jag sett

Det var på söndagsmorgonen (10/7) som kändisparet Beckham - fotbollstjärnan David, 36, och artisten Victoria, 37 - fick sitt fjärde barn.
Harper Seven, som nytillskottet ska heta, är parets första dotter.
Och att hon var efterlängtad råder det ingen tvekan om:
- När man har tre söner förväntar man sig att få en till. Så det var förvånande att få reda på att det var en flicka. Vi är helt överlyckliga, har David Beckham tidigare sagt.

Nu öser också Victoria Beckham kärlek över dottern - på sin Twitter:
- Harper är det vackraste flickebarn jag någonsin sett, jag har blivit kär igen, skriver hon.
- Vi känner oss alla välsignade och pojkarna älskar sin syster så mycket.
Paret Beckham har sedan tidigare de tre sönerna Brooklyn, 12, Romeo, 8, och Cruz, 6.

2011-07-17 @ 12:56:40 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbart var ordet

Nu var det ett bra tag sen Alice sov många timmar i sträck, men inatt sov hon från efter 22:30 ända till 06:20. Sedan var hon väldigt vaken ett tag och vi låg och pratade, men hon somnade väl efter 07:30 när jag ammade henne lite mer. Sen väckte hon mig 10:45, hehe.
2011-07-17 @ 11:57:30 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


5-Minuters-Metoden

Är det någon som kört eller kör 5-minuters-metoden när ni ska söva/har sövt erat barn?

Hur har det funkat, har erat barn lärt sig att somna själv?

Vi har varit dåliga på det här med rutiner och läggtider. Vi insåg att vi måste få rutin och börja lägga ungefär samma tid varje dag då vi alltid har det jättejobbigt med Alice som vaknar och somnar flera gånger per kväll och tillslut blir övertrött vilket gör det ännu jobbigare... Vi får nästan aldrig någon egentid.

Vi provade 5-minuters-metoden idag, men vi började så sent så vi avbröt och ska prova igen imorgon vid en tidigare tid...

Det funkar liksom inte att gå och bära sitt barn tills det somnar och att det vaknar väldigt lätt/fort när man lägger det i sin säng... Att hålla på så ett antal gånger per dygn är väldigt slitsamt och våra ryggar tar verkligen stryk.

2011-07-16 @ 23:03:28 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Eric Saade's nya skiva - SUPERBRA

Är det någon mer än jag som tycker att ERIC SAADE's  nya skiva är riktigt bra?

Har bara hört den 2 gånger, men jag ÄLSKAR  låtarna. Han är såå bra, och dessutom söt också... =0P

Några av låtarna från skivan:2011-07-16 @ 12:49:24 Permalink * MUSIK * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så det kan gå...

Igårkväll var jag & Alice hos hennes faster med familj från ca. 17:40-22:20.

De hade nyss kommit hem från sin stuga och möttes av ett blött köksgolv. Säkringen eller vad det var hade gått på kyl & frys så allt däri var bara att kasta för dem... Kanske inte det roligaste att börja röja med när man varit borta och kommit hem.

Sambons syrra lagade den frysta mat som ännu inte hade blivit så upptinat. Så det blev grillad kyckling, fisk, köttbullar, fläsk, kött... Hur mycket som helst, haha. =0)

Hennes äldsta son, han som har tvillingkillarna Emilio & Gabriel kom dit med sönerna och sin tjej. Småkillarna var duktiga på att rulla från mage till rygg och tillbaka. Alice är en bra bit efter, haha.

Senare igårkväll så kom en kompis till sambons syrra och dennes äldsta dotter. Sist när vi träffade dem på sambons systers äldsta sons student så var Alice rädd för kompisen och blev ledsen, haha. Men igår skrattade och pratade Alice massor med kompisen, hehe.

Jag lämnade tillbaka lite filmer som jag lånat i april. Skulle ha gett tillbaka dem när jag var där i mitten av juni, men det glömde jag, hehe.

Det var trevligt att hälsa på där som det brukar vara.Idag har jag rensat bort för små kläder för Alice i stl. 50, 56 och 62. Sen tog jag upp flera kassar från källaren och gick igenom. Sen var jag smart och skrev på varje påse vilken storlek det är.

Nu har jag en hel del kläder i stl 68 som hon kan ha ett tag. =0)
2011-07-15 @ 19:40:44 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trevligt trevligt

Det var skönt att komma ut lite igår, lagom varmt var det. Samt trevligt att träffa Louise och hennes 12-åriga dotter Jasmin. =0)

Jag åt en stor våffla med sorbet, med apelsin- och hallonsmak.

På hemvägen gick jag in på ICA Slagsta och köpte blöjor och tvättlappar. Sen gick jag in på Ö.B. en sväng innan jag gick hemåt...Senare idag ska jag och Alice gå hem till hennes faster och umgås med henne och hennes familj lite. Ska bli trevligt det med. =0)
2011-07-14 @ 12:49:47 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slagsta Glass

Senare idag ska jag och Alice ta en promenad till det välkända SLAGSTA GLASS  och träffa Louise & co. Det var nog 2 år sedan sist jag var på glassbaren. Deras snäckor  är VÄLDIGT populära... Men det är deras mjukglass som är deras specialitet som de gör själva.
      

Har du varit där (i Eskilstuna)? Vad tycker du om glassen?

Jag har smakat deras snäckor och de är goda, men VÄLDIGT mastiga då det både är en glasskula, grädde, mjukglass gjord på grädde, ett rån, snäckan och så frukt eller godis. Mätt blir man iaf, haha.
Jag tål ju dock inte komjölkprotein  så jag får ta havreglass eller sorbet...

2011-07-13 @ 12:39:26 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tävling - Ny header

 

2011-07-12 @ 12:30:11 Permalink * TÄVLINGAR * Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hot or not: Katy Perry som rödhårig

Katy Perry vill bli blondin, men har blivit rödhårig på kuppen.

Det var på en parfymlansering i Toronto i veckan som sångerskan visade upp den nya nyansen, som påminner en hel del om Blake Lively och Scarlett Johanssons nya trendfrissor.

— Om ni ser en rödhårig tjej som ser ut som jag – då är det jag, förvarnade Katy sina followers på Twitter.

Under sina år i rampljuset har Katy varit trogen sina kolsvarta lockar, men faktum är att ”Firework”-stjärnan i själva verket är blondin. Nu längtar hon tillbaka till sin naturliga hårfärg. Men övergången kommer att behöva ske i etapper, förklarar hon:

— Jag fick inte riktigt den färg jag ville ha efter att ha varit brunett så länge! För att nå mitt mål måste jag vara rödhårig i tre veckor. Tålamod.

Vad tycker du om Katy Perrys missfärgning?
HOT or NOT?

2011-07-12 @ 11:02:06 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vill DU bli VECKANS BLOGG?

 


Edit 20/7: Tävlingen avslutades för ett par dagar sedan.
Vinnaren är länkad i menyn!

2011-07-11 @ 22:12:48 Permalink * TÄVLINGAR * Kommentarer (4) Trackbacks ()


Morgondagen

Vad ska NI hitta på imorgon?!

Jag ska på en VÄLBEHÖVLIG rygg- och nackmassage imorgon kl. 16:30. Jag brukar gå varannan vecka då jag mer eller mindre har ont jämt eftersom jag bär och kånkar rätt mycket på Alice som väger över 7kg. Nu är ryggen superond och det ska bli RIKTIGT skönt med massage imorgon kan jag säga...

2011-07-11 @ 20:55:55 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Beckhams har fått sin flickaArtikel från Aftonbladet:

Victoria
  och David Beckham har fått en dotter.

Och för den lilla finns redan en garderob fylld med exklusiva lyxmärken.
– Glöm Suri Cruise, den här babyn kommer bli seriöst häftig, säger en källa.

I går meddelade David Beckhams talesperson via twitter att paret äntligen fått sin efterlängtade dotter. ”Lycklig och frisk anlände hon klockan 7.55 i morse vid Cedars Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Brooklyn, Romeo och Cruz är glada över att kunna välkomna sin nya lillasyster till familjen.”

Babyskor från Louboutin.

Den lilla vägde 3 460 gram och föddes via ett planerat kejsarsnitt, uppger Daily Mail.
Och nu lär Tom Cruises och Katie Holms dotter Suri, 5, få en fajt om titeln som Hollywoods yngsta modelejon. Victoria Beckham, 37, har redan beställt ett par specialtillverkade babyskor från Christian Louboutin, komplett med de röda sulorna som utmärker det exklusiva skomärket, skriver Sun.

Enligt uppgifter i tidningen har hon i hemlighet köpt rosa babykläder i åratal medan hon har drömt om en dotter. Alltid exklusiva märken. – Victoria älskar sina tre söner, men vill ha en flicka som kan vara med henne när sönerna spelar fotboll, med sin pappa, säger källan. David Beckham, 36, avslöjade redan för en vecka sedan att babygarderoben var fylld.

– Det är något helt nytt för oss. Att ha så mycket rosa och lila i huset och klänningar. Alla kläder är inköpta, rummet är färdigt. Vi är exalterade, sa han då.

Något namn har man inte valt ännu. – De ska tillbringa lite tid med att lära känna henne först innan de bestämmer vad hon ska heta, säger en vän till Daily Mail.


Artikel från Expressen:

Efter tre killar, Brooklyn, 12, Romeo, 8, och Cruz, 6, fick David, 36, och Victoria, 37, en dotter.
Och paret var inte sena med att avslöja namnet – Harper Seven.
Enligt en källa i Los Angeles föll paret för namnet direkt. Och hur paret kunde komma på det finns det flera teorier om.

David Beckham spelade med nummer 7 på ryggen i Manchester United och i det engelska landslaget. Siffran är också ett turnummer för paret, och barnet föddes i den sjunde timmen, den 7 juli.
Samtidigt har Victoria Beckham poserat upprepade gånger i Harpers Magazine, oklart om det har haft någon betydelse i namnvalet. Harper kan användas till en pojke och flicka. Harper är ett vanligt namn i USA.
2011-07-11 @ 12:05:53 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Beyoncé - Best thing I never had

Jag hörde precis Beyoncé's nya låt. Jag är inget jättefan av hennes röst, men hennes låtar de sista åren har varit väldigt bra. Även denna, riktigt bra faktiskt.

Vad tycker NI?

2011-07-10 @ 11:44:41 Permalink * MUSIK * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så mycket kostar en komiker – i 45 minuter

Henrik Schyffert, Magnus Betnér och Johan Rheborg  – över 60 000 kr.
Babben Larsson, Johan Glans & Mårten Andersson – 50 000 kr.
David Batra – 39 000 kr.
Soran Ismail – 30 000 kr.
Anna-Lena Brundin – 29 000 kr.
Lennie Norman och Adde Malmberg – 25 000 kr.
Peter Wahlbeck – 20-25 000 kr.
Lasse Karlsson och Hasse Brontén – 22 000 kr.
Marika Carlsson och Thomas Oredsson – 19 000 kr.
Karin Adelsköld – 15 000 kr.


Vad tycker du, tjänar de för bra eller är det lagom för en show på 45 minuter?

Jag trodde inte de bästa tjänade så pass mycket, på EN show. :O
Där ser man, man lär sig något nytt varje dag, haha. De tjänar iaf bra de bästa utav de bästa. =0P

2011-07-09 @ 12:33:51 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Höggravid Posh

Ett svartvitt foto av en höggravid Victoria ”Posh” Beckham som ligger och lapar sol – halvnaken.

Det finns nu att beskåda på David Beckhams Facebook-sida, taget av honom själv.

Det är en stolt blivande fyrabarnsfar som lagt upp bilden på Facebook, med bildtexten: ”Hon märkte ingenting. Hon ser fantastisk ut.”

Första flickan... David och Victoria Beckham har sönerna Brooklyn, tolv, Romeo, åtta, och Cruz, sex år, tillsammans. Nu väntar de sitt fjärde barn, en flicka, som är beräknad att komma till världen på söndag.Jag som är ett STORT  Victoria Beckham-fan, och varit ända sedan Spice Girls-tiden, är nyfiken på vem som tittar ut och vem hon blir lik, vad hon ska heta (läste på en tidning att hon ska heta Scarlett, så vi får väl se om det stämmer sen. Ett fint namn tycker jag!), m.m. =0)

2011-07-09 @ 12:26:18 Permalink * KÄNDISAR * Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hänt en del sista månaden...

Det har hänt lite här sista månaden men jag har inte haft så mycket ro att kunna sitta ner och blogga. Jag har bl.a. glömt skriva att vi firade sambons äldsta systersons STUDENT den 11/6. Det var en trevlig dag.

Ett par goda pastasallader bjöds det bl.a. på och pirogen som ligger vid sidan av tallriken har sambons mamma gjort och de är SUPERGODA. Skulle kunna äta ihjäl mig på dem. :O Hehe... =0P


Alice kämpar rätt ofta numera med att komma upp. Som ni ser på denna bild när hon sitter i sin babysitter, hehe.


Oh, händerna är intressanta... =0P


Midsommar  firade vi ute i mina föräldrars sommarstuga utanför Tillberga (Ca. 1 mil norr om Västerås). Där hade vi det trevligt hela helgen. Min kompis Anneli & hennes Tomas kom dit några timmar på Midsommarafton.

Busungen hade bökat i insatsen och låg på fel ledd när jag vaknade. BÅDA morgnarna ute i stugan, haha. En av morgnarna så låg hon med huvudet i fotänden, hehe. Ett gott skratt fick jag iaf. =0)


Alice smakade på en jordgubbe hemma hos Anneli (det är hon som håller i Alice). Det var tydligen smaskigt då hon sög på jordgubben flera minuter och det var alldeles blött på hennes haka och haklapp, haha.


Vi var i Västerås i hela 6 dagar, så det blev en långvisit. =0)

Vi hann vara hemma i 2 dagar och jag gick på min välbehövliga ryggmassage som jag gått på varannan vecka sista tiden. Sen var det dags att åka bort igen... Då styrde vi kosan mot Örebro i fredags förra veckan. Där barnvaktade jag & Alice tillsammans med Anneli min syrras 2 barn. Vi hade fullt upp vill jag lova. Sist så var jag ju själv med Alice och barnvaktade syrrans barn. Det gör jag inte om igen... Så det var skönt med lite extrahjälp. =0)

Syrran och hennes man har köpt ett hus som de ska renovera. Så de var borta några timmar på fredagkvällen, nästan hela lördagen och halva söndagen. Det ska bli riktigt kul att få se huset sen. =0)

Alice och kusinerna Melvin 4 år & Nellie snart 2 år.
2011-07-09 @ 11:29:28 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sofia, jag kunde inte kommentera i din blogg!

Sofia (kadima); Jag skulle svara på din kommentar men det gick inte att kommentera i din blogg. =0(
2011-07-09 @ 10:57:23 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny design

Som ni ser så har jag ändrat design på min blogg. Det kändes som att det var dags nu. Och framför allt uppdatera med ny bild i headern.

Vad tycker NI?!

Gamla designen

2011-07-07 @ 17:36:29 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (7) Trackbacks ()


Ombyggnad pågår!

Bloggen är under konstruktion!

2011-07-06 @ 22:44:55 Permalink * FOTO, PHOTOSHOP & DESIGN * Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 månader

Igår blev Alice 5 månader. Hon är nu 67 cm lång och väger 7250 g. Hon växer så det knakar, min lilla busunge. =0)

Alice sitter i en matstol för första gången. Lånat yngsta kusinens stol... =0P

2011-07-06 @ 12:32:07 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


Svar på några kommentarer

Anja : Hehe, nej jag väntar inte barn igen. =0)

Thea : Jag köper ibland nya kläder till Alice och inte bara begagnat... Men jag köper gärna begagnat då det många gånger är knappt använda kläder till bra priser, och så är det bättre för barnet om kläderna är tvättade en del för att minska på risken för allergier, o.s.v.
2011-07-04 @ 19:37:15 Permalink * MAMMANS VARDAG * Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0